Ειδικά εκπαιδευμένα περιστέρια επιστρατεύει το ΚΚΕ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να γκρεμιστεί το άγαλμα Τρούμαν

0
Ειδικά εκπαιδευμένα περιστέρια επιστρατεύει το ΚΚΕ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να γκρεμιστεί το άγαλμα Τρούμαν

Εξηντάχρονοι φοιτητές του κόμματος επιχείρησαν να γκρεμίσουν το άγαλμα

Περιστέρια που θα πρόσκεινται ιδεολογικά στο Κόμμα επιστρατεύει το ΚΚΕ μετά τη χθεσινή αποτυχημένη προσπάθεια μελών του να γκρεμίσουν το άγαλμα του προέδρου των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως διέρρευσε σήμερα από τον Περισσό, το κόμμα έχει ήδη ξεκινήσει εντατική εκπαίδευση σε περιστέρια και δεκαοχτούρες, με στόχο να επιτίθενται καθημερινά από αέρος στο άγαλμα μέχρι να καλυφθεί ολοσχερώς με κουτσουλιές.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος, τα περιστέρια θα λαμβάνουν καθημερινά ιδεολογική καθοδήγηση σε λενινιστική – μαρξιστική φιλοσοφία, ενώ θα διδάσκονται πώς να απασχολούν τα ΜΑΤ την ώρα που άλλοι σύντροφοι τους πραγματοποιούν εναέριες καταδρομές στο άγαλμα.

Κάποια περιστέρια θα μετεκπαιδευτούν στο Πεκίνο

Κάποια περιστέρια θα μετεκπαιδευτούν στο Πεκίνο

Παράλληλα, κάποια περιστέρια θα λάβουν μετεκπαίδευση στην Κούβα και το Πεκίνο, με στόχο να κατασκοπεύουν τις προθέσεις της κυβέρνησης από περβάζια στο Μαξίμου χωρίς να γίνονται αντιληπτά.

«Ήδη το πρώτο μέλος της ομάδας, ο σύντροφος Πιτσούνης, έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο, τόσο στην παραγωγή και στόχευση κουτσουλιάς, όσο και στην προσήλωση του στο γκρέμισμα του καπιταλισμού» δήλωσε το στέλεχος του κόμματος.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου πάντως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, απέφυγε να επιβεβαιώσει την είδηση, απαντώντας μόνο «Στάλιν, λυκοφιλίjες, Στάλιν, φονιάδες των λαών, Στάλιν, Στάλιν, Στάλιν, Στάλιν» επί 20 λεπτά συνεχόμενα.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: