Εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη στην υπόθεση Novartis καταθέτει το κατοικίδιο της οικογένειας

0
Εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη καταθέτει το κατοικίδιο της οικογένειας

Το κατοικίδιο έχει ήδη ενταχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων της ΕΛΑΣ

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis οι οποίες αναμένεται να δυσκολέψουν τη θέση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας φέρνουν σημερινές αποκαλύψεις, σύμφωνα με τις οποίες θα καταθέσει ως προστατευόμενος μάρτυρας ο σκύλος της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές το κατοικίδιο, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα για την ασφάλεια του, έχει ήδη ενταχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και φέρεται να γνωρίζει λεπτομέρειες για την υπόθεση, η οποία βρίσκεται ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής.

Χρησιμποιώντας ειδική συσκευή μετάφρασης την οποία είχε αναδείξει σε παλαιότερο δημοσίευμα του Το Βατράχι, τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής έχουν ήδη λάβει σημαντικές πληροφορίες από το σκύλο, ο οποίος φέρεται να ήταν παρών σε κρίσιμα τηλεφωνήματα από την κατοικία του κ. Γεωργιάδη, κατά την διάρκεια των οποίων προσποιόταν ότι κοιμόταν.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να δήλωσε το κατοικίδιο, το κίνητρο για την απόφαση του αυτή φέρεται να είναι η φωνή του πρώην υπουργού, η συχνότητα της οποίας, όπως κατέθεσε, ήταν ανυπόφορη, ενώ τιναζόταν από τα τσιρίγματα του κ. Γεωργιάδη στο τηλέφωνο με αποτέλεσμα να μην έχει ευχαριστηθεί ύπνο από το 2013.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: