Ενοχλημένοι οι μπούληδες της χώρας από τη σύγκριση με τον Πάνο Καμμένο

0

Ενοχλημένοι οι μπούληδες της χώρας από τη σύγκριση με τον Πάνο Καμμένο

Δυσαρεστημένοι από τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, στις οποίες χαρακτήρισε “μπούλη” τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, εμφανίστηκαν σήμερα οι μπούληδες της χώρας.

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Ένωσης Μπούληδων Ελλάδος χαρακτήρισε “ατυχή” τη σύγκριση που έκανε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Νίσυρο, όπου μιλώντας ενώπιον κατοίκων του νησιού αλλά και του Πάνου Καμμένου, δήλωσε ότι όταν γνώρισε τον σημερινό υπουργό Άμυνας αρχικά τον θεώρησε μπούλη, αλλά μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 εκτίμησε τα σημαντικά του χαρίσματα.

“Ο Πάνος Καμμένος ανήκει σε δική του, ξεχωριστή κατηγορία που υπερβαίνει τα όρια του μπούλη. Κάθε σύγκριση μαζί του είναι προσβλητική. Η δήλωση του πρωθυπουργού συνιστά μπούλη-ινγκ” είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο κάποιοι μπούληδες εξέφρασαν αντίθετη γνώμη, τονίζοντας ότι η δήλωση του πρωθυπουργού δίνει την ελπίδα σε χιλιάδες μπούληδες, ότι μπορεί μια μέρα να γίνουν ρυθμιστές της πολιτικής ζωής της χώρας.

«Επιτέλους ο πρωθυπουργός αναγνωρίζει την αξία μας» είπαν ορισμένοι μπούληδες που δέχτηκαν να μιλήσουν στις κάμερες. «Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έκανε έναν που θεωρούσε μπούλη κυβερνητικό του εταίρο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός μας είναι το ακριβώς αντίθετο του μπούλη.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: