Ενθουσιασμένος ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη λήψη email από Νιγηριανό πρίγκιπα ότι θα τον βοηθήσει με το χρέος

0

Ενθουσιασμένος ο Αλέξης Τσίπρας μετά από μήνυμα Νιγηριανού πρίγκιπα ότι θα αναλάβει να ξεπληρώσει το χρέος

Εξαιρετικά ευδιάθετος εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αποκάλυψε στους συνεργάτες του ότι αργά χθες βράδυ έλαβε email από έναν Νιγηριανό πρίγκιπα, που του υποσχέθηκε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό αν τον βοηθήσει να βγάλει τα χρήματα του από τη χώρα.

Ο πρωθυπουργός γεμάτος χαρά μάζεψε το επιτελείο του και τους έδειξε το email που έλαβε από τον Prince Ngokoye από τη Νιγηρία, στο οποίο ο πρίγκιπας του εξηγούσε με μεγάλη λεπτομέρεια πώς ένα πρόσφατο στρατιωτικό πραξικόπημα τον εξόρισε από τη χώρα του, όπου βρίσκεται ακόμα η αμύθητη περιουσία του.

Σύμφωνα με το μήνυμα του Αφρικανού πρίγκηπα, το μόνο που χρειάζεται είναι «μια μικρή βοήθεια απο έναν έμπιστο ξένο» για να αποδεσμευθούν τα χρήματα, ύψους πολλών δισεκατομμυρίων, και γι’αυτό το λόγο απευθύνθηκε ειδικά στον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Λύθηκαν τα προβλήματα μας!», φέρεται να αναφώνησε ο πρωθυπουργός, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει αμέσως στον ανέλπιστο ευεργέτη, ζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ ταυτόχρονα κάλεσε τα κανάλια για να τους ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση.

Παράλληλα ο κ. Τσίπρας απέρριψε τις επιφυλάξεις που εξέφρασαν κάποιοι συνεργάτες του για τη γνησιότητα του μηνύματος, λέγοντας ότι φρόντισε να αναζητήσει το όνομα του πρίγκιπα στο Google, όπου διαπίστωσε ότι είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να μεταφέρει τα χρήματα του, αλλά χωρίς επιτυχία.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: