Επίλεκτο σώμα ρακετάδων δημιουργεί στον ελληνικό στρατό ο Πάνος Καμμένος

0
Επίλεκτο σώμα ρακετάδων θα δημιουργήσει στον ελληνικό στρατό ο Πάνος Καμμένος

Ο Έλληνας ρακετάς είναι ένα υπερόπλο που δεν πρέπει να παραμείνει αναξιοποίητο, είπε ο υπουργός

Την πρόθεση του να προχωρήσει στη δημιουργία μιας νέας επίλεκτης μονάδας που θα αποτελείται αποκλειστικά από Έλληνες ρακετάδες ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Σε συνένετυξη του, ο υπουργός αποκάλυψε ότι εδώ και μήνες ο στρατός διενεργεί μυστικές δοκιμές προκειμένου να αξιολογήσει την μαχητική ικανότητα των Ελλήνων ρακετάδων, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

«Καταλήξαμε ότι ο μέσος Έλληνας ρακετάς μπορεί να εκτοξεύσει μπαλάκι με ταχύτητα που υπερβαίνει την ταχύτητα ενός αντιαρματικού πυραύλου και να πετύχει με μεγάλη ακρίβεια οποιοδήποτε στόχο σε μεγάλη απόσταση, κυρίως τα κεφάλια του εχθρού. Ο Έλληνας ρακετάς είναι ένα υπερόπλο που δεν πρέπει να παραμείνει αναξιοποίητο.» είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός παραδέχτηκε ότι τα μπαλάκια του τένις δεν είναι αρκετά για να εξοντώσουν τον εχθρό, θα μπορούν ωστόσο να τον εκνευρίσουν αρκετά ώστε να χάσει την ψυχραιμία του και να προχωρήσει σε λανθασμένες κινήσεις.

«Όποιος έχει καθίσει έστω και πέντε λεπτά σε ελληνική παραλία ξέρει πολύ καλά την αναστάτωση που μπορούν να προκαλέσουν» δήλωσε.

Με Έλληνες ρακετάδες η επόμενη ταινία «Ημέρα Ανεξαρτησίας»

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες από το Χόλιγουντ, η επόμενη ταινία της σειράς «Ημέρα Ανεξαρτησίας» θα έχει ως βασικούς της πρωταγωνιστές Έλληνες ρακετάδες.

Σύμφωνα με το σενάριο της νέας ταινίας, στην τρίτη προσπάθεια τους να καταλάβουν τη Γη οι εξωγήινοι θα βρουν απέναντι τους ένα σύνταγμα Ελλήνων ρακετοφόρων, που θα τους διώξει με έναν καταιγισμό από μπαλάκια, δηλαδή όπως ακριβώς συμβαίνει με κάποιον που θέλει να καθίσει να κάνει μπάνιο με την ησυχία του σε ελληνική παραλία.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: