ΕΡΕΥΝΑ: 9 στους 10 Έλληνες ασθενείς φοβούνται ότι θα τους εγχειρήσει ο Πολάκης

0
ΕΡΕΥΝΑ: 9 στους 10 Έλληνες ασθενείς φοβούνται ότι θα τους εγχειρήσει ο Πολάκης

Οι ασθενείς εκφράζουν το φόβο ότι μπαίνοντας στο χειρουργείο ίσως αντικρύσουν αυτή την εικόνα

Τρομοκρατημένοι είναι χιλιάδες Έλληνες ασθενείς, οι οποίοι ζουν με το φόβο ότι ο Παύλος Πολάκης μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά και να τους εγχειρήσει, μετά από πρόσφατη αιφνιδιαστική εμφάνιση του αναπληρωτή υπουργού σε νοσοκομείο της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χιλιάδες Έλληνες έχουν ακυρώσει προγραμματισμένες επεμβάσεις, φοβούμενοι ότι ο αναπληρωτής υπουργός μπορεί να επισκεφθεί απροειδοποίητα το νοσοκομείο τους και να κάνει αυτός την εγχείρηση τους.

«Δηλαδή σκέψου να έρθει κατευθείαν από τη Βουλή και να τον έχει τσαντίσει ο Άδωνις» λέει ένας ασθενής ο οποίος είχε προγραμματίσει εγχείρηση, την οποία ακύρωσε όταν άκουσε ότι ο αναπληρωτής υπουργός θα είναι εκείνη την ημέρα στην περιοχή.

«‘Άσε που τόσες ώρες θα χαρμανιάσει και θα ανάψει τσιγάρο δίπλα από το οξυγόνο και θα βρεθούμε όλοι σε τροχιά γύρω από τη Γη. Ή εκεί που θα έχω ανοιχτό το στόμα μου να με χρησιμοποιήσει για τασάκι. Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι» λέει ταραγμένος.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός, ο οποίος έχει και την ιδιότητα του χειρουργού, το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται αιφνιδιαστικά σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας, όπου πραγματοποιεί επεμβάσεις σε ανυποψίαστους πολίτες.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το υπουργείο έχει ανακοινώσει σειρά πρωτοποριακών μέτρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο χώρο της υγείας, όπως την εκπαίδευση κουνουπιών για εξετάσεις αίματος αλλά και την αντικατάσταση αναισθητικών φαρμάκων με προβολή συνεδριάσεων της Βουλής.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: