Η Μακεδονία ανήκει στους aliens, δηλώνει εκπρόσωπος μέχρι πρότινος άγνωστου πλανήτη

0
Η Μακεδονία ανήκει στους aliens δηλώνει εκπρόσωπος μέχρι πρότινος άγνωστου πλανήτη

«Η Μακεδονία είναι Αλιενική, ισχυρίζεται ο εκπρόσωπος του μέχρι πρότινος άγνωστου πλανήτη

Ανατροπή στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων φέρνει η λήψη ενός μηνύματος από έναν άγνωστο μέχρι πρότινος πλανήτη, ο οποίος φαίνεται να διεκδικεί και αυτός την πατρότητα της αρχαίας Μακεδονίας.

Το μήνυμα, που λήφθηκε χθες τη νύχτα από την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία και φέρεται να είναι από δυο γαλαξίες πιο κάτω από το δικό μας -αριστερά όπως πάμε- έχει προκαλέσει αναταράξεις στο Μαξίμου καθώς φαίνεται πως περιπλέκει ακόμα περισσότερο την εξεύρεση λύσης στο θέμα της ονομασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Ψηφιακής και Διαγαλαξιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, το μήνυμα αποκωδικοποιήθηκε από υπάλληλο του υπουργείου που έχει παρακολουθήσει δεκάδες φορές την ταινία Ε.Τ και λέει τα ακόλουθα:

«Κάτοικοι των Βαλκανίων. Είμαστε οι κάτοικοι του πλανήτη ΜακΝτον, που μπορεί να ακούγεται σαν όνομα φαστφουντάδικου αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι πραγματικός. Τι λέγαμε; Α ναι. Λοιπόν, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πούμε ότι η Μακεδονία είναι Αλιενική. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν τερμινέιτορ μοντέλο ΜΑΚ-3000 που στείλαμε για να δοκιμάσουμε τις δυνατότητες του πάνω στον πρωτόγονο πολιτισμό σας. Με φωτόσπαθο έκοψε τον Γόρδιο δεσμό. Επίσης δεν πέθανε, τον παρέλαβε δικό μας σκάφος και τώρα είναι εδώ μαζί μας. Το τι γέλιο έχει ρίξει με τις στολές των χρυσαυγιτών δε λέγεται» γράφει το μήνυμα.

«Επίσης, έλεος με τους στίχους του Λειβαδίτη στο Facebook. Φτάνει πια, γκώσαμε» καταλήγει.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στο υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιείται αυτή την ώρα έκτακτη σύσκεψη προκειμένου να καθοριστεί η στάση της κυβέρνησης, καθώς ο ειδικός διαμεσολαβητής Μάθιου Νίμιτς δηλώνει αναρμόδιος για διαπλανητική μεσολάβηση και είναι πολύ κοντά στο εγκεφαλικό.

Αμετάβλητη πάντως παραμένει η στάση των διοργανωτών του συλλαλητηρίου, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει περίπου 3 δισεκατομμύρια άτομα στην πλατεία Συντάγματος. Όπως έγραψε ένας από τους υπευθύνους με κεφαλαία γράμματα στο Facebook, οι συμμετέχοντες δηλώνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν και αυτή την απειλή, χρησιμοποιώντας πιστό αντίγραφο αρχαίου υπερόπλου των Ελ που έχει κατασκευάσει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος στο γκαράζ του.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: