Καμμένος για το πραξικόπημα στην Τουρκία: «Μην ανησυχείτε, το’χω»

0

Καμμένος για πραξικόπημα στην Τουρκία: "Μην ανησυχείτε, το'χω"

Την προσωπική του διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από τα γεγονότα στην γειτονική Τουρκία όσο αυτός είναι υπουργός Άμυνας έδωσε σήμερα ο Πάνος Καμμένος, προκαλώντας κύματα ανακούφισης μεταξύ των πολιτών της χώρας.

Μιλώντας μετά από σύσκεψη στο Πεντάγωνο και φορώντας την πιο καλοσιδερωμένη στολή παραλλαγής του, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι από τις πρώτες ώρες του πραξικοπήματος στην Τουρκία, επίλεκτες μονάδες του Ελληνικού Στρατού έχουν λάβει θέσεις σε καίριες χασαποταβέρνες της χώρας και άλλα σημεία στρατηγικού ενδιαφέροντος.

«Μπορώ να σας πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι η  μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας, τα βλάχικα της Βάρης καθώς και τα ζαχαροπλαστεία του Κωνσταντινίδη στην Αθήνα και του Τερκενλή στη Θεσσαλονίκη είναι ασφαλή και βρίσκονται υπό την προστασία μονάδων του στρατού.» είπε.

Σύμφωνα με συνεργάτες του, ο υπουργός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος καθόλη τη διάρκεια των χθεσινών γεγονότων, μετακινώντας μικροσκοπικά μοντέλα στρατιωτικών οχημάτων πάνω σε έναν τεράστιο χάρτη που εγκατέστησε στο γραφείο του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν -χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί- ότι ο υπουργός θεάθηκε το βράδυ να μπαίνει κρυφά σε αποθήκη πίσω από το Πεντάγωνο στην οποία φέρεται να κατασκευάζει με μυστικότητα ένα τεράστιο ξύλινο άλογο, ενώ ακούστηκε χαμηλόφωνα να του λέει «όχι ακόμα Ντορή, δεν είναι ώρα. Σε λίγο, σε λίγο.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: