Καπέλο με τη φράση «Make America Great Again» χάρισε στον Αλέξη Τσίπρα ο Ντόναλντ Τραμπ

0

Καπέλο με τη φράση "Make America Great Again" χάρισε στον Αλέξη Τσίπρα ο Ντόναλντ Τραμπ

Ένα καπέλο με το σλόγκαν ‘Make America Great Again’ που χρησιμοποίησε κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας χάρισε στον Αλέξη Τσίπρα ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών στον Λευκό Οίκο.

Η συνάντηση, που διεξήχθη σε καλό κλίμα, ολοκληρώθηκε με συνέντευξη τύπου των δύο ηγετών στον κήπο του Λευκού Οίκου, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Αμερικανός πρόεδρος χάρισε στον Αλέξη Τσίπρα ένα καπέλο του μπέισμπολ με τη χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποιεί συχνά ακόμα και σήμερα.

Μάλιστα, δίνοντας στον πρωθυπουργό το καπέλο ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε μια ελληνική φράση, λέγοντας του “θα σε κάνω MAGA” που είναι το ακρωνύμιο του συγκεκριμένου σλόγκαν.

Πηγές κοντά στον πρωθυπουργό σχολίασαν με ικανοποίηση το δώρο, αφού όπως λένε ο Αμερικανός πρόεδρος πουλάει τα καπέλα αυτά μέσω των επιχειρήσεων του και σπανίως τα δίνει δωρεάν.

Το γεγονός αυτό ερμηνεύεται από το Μαξίμου ως υποστήριξη στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, το οποίο μαζί με την πληρωμή 2,4 δις από την Ελλάδα στις ΗΠΑ για την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 επιβεβαιώνει την καλή διάθεση των ΗΠΑ να συνεχίσουν να εισπράττουν χρήματα από την Ελλάδα.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: