Κούκος: Περίμενα περισσότερο κόσμο στη συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε»

0
Κούκος: Περίμενα περισσότερο κόσμο στη συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε»

«Στο τέλος ήμασταν τρεις και εγώ αλλά και εγώ έπρεπε να φύγω» δήλωσε ο κούκος

Την απογοήτευση του για την χαμηλή προσέλευση εξέφρασε σήμερα ένας κούκος που συμμετείχε στη συγκέντρωση των ‘Παραιτηθείτε’ που πραγματοποιήθηκε χθες στο Σύνταγμα.

Μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους στον απόηχο της συγκέντρωσης, το μοναχικό πτηνό δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τη χαμηλή συμμετοχή στη διοργάνωση.

«Είμαι απογοητευμένος, δεν θα σας πω ψέματα. Όταν έφτασα η συγκέντρωση έμοιαζε σαν το καφενείο που έχει πεθάνει ο καφετζής» είπε χαρακτηριστικά.

Κάνοντας μια σύντομη ανάλυση των λόγων που κατά την άποψη του η συγκέντρωση δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση, ο κούκος είπε: «Κοιτάξτε, κακά τα ψέματα, δεν το’χουμε με τις συγκεντρώσεις. Οι άλλοι έχουν τη διαδήλωση στο αίμα τους. Ο άλλος είναι ΣΥΡΙΖΑ και κάνει διαδήλωση κατά των μνημονίων που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, τι να λέμε τώρα. Άλλο επίπεδο.»

«Ήταν εκεί βέβαια ο Τατσόπουλος, ο Χειμωνάς και η Πιπιλή, αλλά πόσο κόσμο να τραβήξουν ακόμα και πρόσωπα τέτοιου βεληνεκούς» είπε, προσθέτοντας ότι και η επιλογή της μέρας και της ώρας ήταν ατυχής.

«Οι περισσότεροι δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα ή αυτοαπασχολούμενοι. Άλλο στο δημόσιο, έχεις την άνεση να πας, να φωνάξεις, να πιείς το καφεδάκι σου. Εμείς πού καιρός για συγκεντρώσεις. Να φανταστείς χτες στο τέλος ήμασταν τρεις και εγώ, αλλά και εγώ έπρεπε να φύγω γιατί δουλεύω νυχτερινή βάρδια σε ένα ελβετικό ρολόι τοίχου.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: