Κυριάκος Μητσοτάκης: Με fidget spinner θα εξουδετερώσω τους αναρχικούς στα Εξάρχεια

0

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με fidget spinner θα εξουδετερώσω τους αναρχικούς στα Εξάρχεια

Το σχέδιο του για την αντιμετώπιση της ανομίας στην περιοχή των Εξαρχείων όταν η Νέα Δημοκρατία γίνει κυβέρνηση παρουσίασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει εκπονήσει ολοκληρωμένο σχέδιο, βάσει του οποίου θα μοιράσει fidget spinner στους αντιεξουσιαστές της περιοχής προκειμένου να τους κρατήσει απασχολημένους και να ανακαταλάβει τα Εξάρχεια.

«Αυτά τα φίντζετ σπίνερ έχουν μεγάλη επιτυχία με τη νεολαία και τους κρατάνε απασχολημένους επί ώρες. Θα αφήσουμε καμιά πεντακοσαριά έξω από τα Εξάρχεια, θα βγουν οι αντιεξουσταστές να τα πάρουν και όσο αυτοί θα είναι απορροφημένοι να κάνουν ‘φρρ φρρ’ εμείς θα κλειδώσουμε τα Εξάρχεια από πίσω τους για να μην μπορούν να ξαναμπούν» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε επίσης ότι, σύμφωνα με σχέδιο που έχει εκπονήσει ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, δεύτερο σκέλος της επιχείρησης θα είναι να μετονομάσουν τα Εξάρχεια σε κάτι άλλο.

«Μόλις βγουν να κάνουν κάποια πορεία στο κέντρο εγώ αμέσως θα δώσω εντολή να αλλαχτεί το όνομα των Εξαρχείων σε κάτι άλλο. Έτσι, όταν γυρίσουν δεν θα μπορούν να τα βρουν και θα αναγκαστούν να σταματήσουν το καταστροφικό τους έργο» κατέληξε.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: