Με δεμένο το χέρι ώστε να μη σηκώνεται αυτόματα εμφανίστηκε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στη Γερμανία ο Νίκος Μιχαλολιάκος

0

Με δεμένο το χέρι ώστε να μη σηκώνεται αυτόματα εμφανίστηκε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στη Γερμανία ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Με δεμένο το δεξί του χέρι εμφανίστηκε σήμερα στη Βουλή ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, καθώς μετά την είδηση για την είσοδο ακροδεξιού κόμματος στο γερμανικό κοινοβούλιο, το δεξιό άκρο του Έλληνα πολιτικού άρχισε να σηκώνεται ανεξέλεγκτα από μόνο του.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες, ο κ. Μιχαλολιάκος παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση στη Γερμανία από το σπίτι του, ενώ όταν ανακοινώθηκε επίσημα η είσοδος του ακροδεξιού AfD ως τρίτο κόμμα στη γερμανική βουλή, το δεξί του χέρι άρχισε να τεντώνεται και να ανεβοκατεβαίνει ανεξέλεγκτα.

«Ξαφνικά άρχισε να ανεβοκατεβαίνει το χέρι από μόνο του. Παραλίγο να βγάλει το μάτι της γυναίκας του. Εν τω μεταξύ, όσοι ήταν γύρω του άρχισαν να ανεβοκατεβάζουν και αυτοί το χέρι τους, με αποτέλεσμα να πέσει μία προτομή του Χίμλερ από την εταζέρα και να σπάσει την πορσελάνινη τσαγιέρα της Εύα Μπράουν που βγάζει η σύζυγος του σε ειδικές περιστάσεις» είπε εμπιστευτικά άνθρωπος που ήταν παρών στο συμβάν.

Όπως αναφέρει, μετά από επίσκεψη του γιατρού του κόμματος διαπιστώθηκε πώς την πάθηση του κ. Μιχαλολιάκου προκάλεσε το λεγόμενο σύνδρομο του δεξιού άκρου, ένα παροδικό φαινόμενο το οποίο συμβαίνει σε αρχηγούς ακροδεξιών κομμάτων όταν βλέπουν άλλα ακροδεξιά κόμματα να σημειώνουν εκλογικές επιτυχίες.

«Προκειμένου να μην σημειωθεί κανένα επεισόδιο στη δική μας Βουλή και νομίσει κανείς ότι είναι κανένας νεοναζί, ο γιατρός διέταξε να του δέσουμε προσωρινά το χέρι και να πούμε ότι τραυματίστηκε παίζοντας μπιτς βόλεϊ. Απ’ότι βλέπω το έχουν πιστέψει» κατέληξε.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: