Με γυαλιά εικονικής πραγματικότητας θα εφοδιάσει η κυβέρνηση τους συνταξιούχους μέχρι το 2018

0
Με γυαλιά εικονικής πραγματικότητας θα εφοδιάσει η κυβέρνηση τους συνταξιούχους μέχρι το 2017

Τα ειδικά γυαλιά θα επιτρέπουν στους συνταξιούχους να επισκεφθούν μια σειρά από εικονικά περιβάλλοντα και να ξεχάσουν τις εικονικές τους συντάξεις

Την προθεση της να εφοδιάσει μέχρι το 2018 όλους τους συνταξιούχους της χώρας με ειδικά γυαλιά εικονικής πραγματικότητας ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Όπως τόνισαν πηγές του υπουργείου Εργασίας, πρόκειται για μια καινοτομία της κυβέρνησης, η οποία στοχεύει να ανακουφίσει τους ηλικιωμένους από τις περικοπές των συντάξεων τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει ήδη υπογραφεί συνεργασία με γνωστή εταιρεία του εξωτερικού, η οποία θα αναπτύξει ειδικό λογισμικό για τους Έλληνες συνταξιούχους.

Το λογισμικό αυτό θα τους επιτρέπει να επισκέπτονται μια σειρά από εικονικά περιβάλλοντα, όπως την Ελλάδα της δεκαετίας του ’50, μια εικονική λαϊκή, να βγάλουν εικονικά χρήματα από την τράπεζα ή ακόμα να μαγειρέψουν εικονικά.

«Δυστυχώς για τις μειώσεις των συντάξεων δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα» παραδέχτηκε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας. «Με την μέθοδο της εικονικής πραγματικότητας όμως, οι συνταξιούχοι θα μπορούν να ξεχνάνε τα εικονικά τους εισοδήματα και να μεταφέρονται σε έναν πιο ευχάριστο εικονικό κόσμο, πριν πάνε στον άλλο κόσμο.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: