Με την παρέλαση διορισμένων του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας

0

Με την παρέλαση διορισμένων του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας

Με την παρέλαση του επίλεκτου τάγματος Ειδικών Διορισμών της κυβέρνησης ολοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, η οποία γιορτάστηκε με λαμπρότητα σήμερα στην Αθήνα.

Κρατώντας σημαίες με μηνύματα όπως «Αιέν Αριστερεύειν», «Αμύνεσθαι Περί Πάρτης» και «Ήμουν Κι Εγώ Στο Δεκαπενταμελές», η μονάδα παρέλασε με χαλαρό βηματισμό υπό τους ήχους ραπ εμβατηρίου που είχε συνθέσει ειδικά για την περίσταση ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Μετακλητού Υπαλλήλου στην είσοδο της Βουλής.

Η συμμετοχή του τάγματος, ωστόσο, δεν ήταν χωρίς προβλήματα, καθώς σε παραγγέλματα όπως «κλίνατε επ’αριστερά» πολλοί έστριψαν δεξιά, ενώ δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που τάσσονται κατά των παρελάσεων καθώς δεν έχουν διοριστεί ακόμα.

Λίγο αργότερα, άγημα ειδικών συμβούλων με επικεφαλής τον Νίκο Καρανίκα απέδωσε τιμές στον Προκόπη Παυλόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη έξω από το προεδρικό μέγαρο, ενώ στη συνέχεια τα μέλη του μετέβησαν στο Κολωνάκι προκειμένου να απολαύσουν έναν παραδοσιακό φρέντο καπουτσίνο, συνοδευόμενο από ένα λιτό καρπάτσιο βακαλάου με μους σκορδαλιάς.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: