Ατύχημα στο Σύνταγμα από τη σύγκρουση τεσσάρων διαφορετικών διαδηλώσεων

0
Μία από τις πορείες, δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση

Μία από τις πορείες, δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση

Μικροτραυματισμοί και υλικές ζημιές σημειώθηκαν σήμερα στο Σύνταγμα, όταν από λάθος χειρισμούς, τέσσερις διαφορετικές πορείες συγκρούστηκαν σε διασταυρώσεις γύρω από την πλατεία.

Όπως αναφέρει η τροχαία, πορεία του ΠΑΜΕ που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα επί της Ακαδημίας είδε τελευταία στιγμή την πορεία της ΓΣΕΕ που κατέβαινε εκείνη την ώρα από τη Βασ. Σοφίας, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να φρενάρει έγκαιρα και να σημειωθεί πλαγιομετωπική σύγκρουση των δύο διαδηλώσεων.

Παράλληλα, το απότομο φρενάρισμα της ΓΣΕΕ είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθεί καραμπόλα από πορεία της ΑΔΕΔΥ που την ακολουθούσε, καθώς το οδόστρωμα σε εκείνο το σημείο ήταν ολισθηρό.

Ατύχημα σημειώθηκε και στο κάτω μέρος της πλατείας, καθώς πορεία της ΓΣΒΕΕ που βγήκε από την οδό Σταδίου, βλέποντας το κυκλοφοριακό πρόβλημα από τη σύγκρουση του ΠΑΜΕ έστριψε απότομα δεξιά επί της Μητροπόλεως χωρίς να ελέγξει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενη διαδήλωση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Από τις συγκρούσεις ευτυχώς σημειώθηκαν μόνο μικροτραυματισμοί μεταξύ των διαδηλωτών, ωστόσο τρία πανό βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση ενώ πέντε ντουντούκες τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Στο πλαίσιο της σημερινής απεργίας υπολογίζεται ότι πραγματοποιήθηκαν συνολικά 127 διαφορετικές πορείες, καθώς οι περισσότερες συνδικαλιστικές ομάδες είναι τσακωμένες μεταξύ τους και αρνούνται να κατέβουν σε κοινή διαδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μικρότερη πορεία ήταν ενός ατόμου με το όνομα Γιάννης, που όπως είπε διαδήλωνε γιατί τον πιέζει η Μαρία να παντρευτούν, ενώ της έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν αισθάνεται έτοιμος για γάμο.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: