Μυστικό εργαστήριο κατασκευής χάσταγκ έχει δημιουργήσει κάτω από τη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

0
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. περνά τις νύχτες στο εργαστήριο προσπαθώντας να κατασκευάσει το απόλυτο χάσταγκ

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. περνά τις νύχτες στο εργαστήριο προσπαθώντας να κατασκευάσει το απόλυτο χάσταγκ

Βαρύ το κλίμα στη Νέα Δημοκρατία μετά τον πόλεμο των χάσταγκς που έχει ξεσπάσει μεταξύ αντιπολίτευσης και κυβέρνησης. Οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη μιλούν για έναν πρόεδρο αλλαγμένο, ο οποίος περνά τις νύχτες σε εργαστήριο που έχει κατασκευάσει στο υπόγειο της Συγγρού, όπου προσπαθεί να βρει το χάσταγκ που θα ρίξει την κυβέρνηση.

«Από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε με το χάσταγκ #synelthete στο δικό του χάσταγκ #fygete και κατάλαβε ότι και άλλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν χάσταγκς έχει χάσει τον ύπνο του» λένε στενοί αλλά και φαρδιοί συνεργάτες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως λένε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περνά όλο και περισσότερες ώρες στο υπόγειο εργαστήριο, μονολογώντας και εισάγοντας λέξεις σε έναν υπερυπολογιστή, σε μία προσπάθεια να συναρμολογήσει το απόλυτο χάσταγκ που θα οδηγήσει στην πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, η συνεννόηση στα μήτινγκ της ηγετικής ομάδας του κόμματος έχει γίνει πολύ δύσκολη, καθώς ο πρόεδρος απαιτεί κάθε πρόταση των συνεργατών του να αρχίζει και να τελειώνει με χάσταγκ, ενώ ο ίδιος πλέον επικοινωνεί μαζί τους αποκλειστικά με σκίτσα του Αρκά.

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση της Metron Paralysis το #fygete της Νέας Δημοκρατίας διατηρεί προς την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πολιτών με 30%, ωστόσο το #synelthete της κυβέρνησης φαίνεται να κερδίζει έδαφος μετά την πρόσφατη συμφωνία στο Eurogroup, με ποσοστό που αγγίζει το 26%.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών πρότεινε αυθόρμητα ένα τρίτο χάσταγκ, το #ante_kai_gamitheite, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων δήλωσε πως δεν ξέρει τι σκατά είναι το χάσταγκ.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: