Να επιτραπεί η κλωνοποίηση ώστε να μπορεί να εμφανίζεται σε όλες τις πρωινές εκπομπές ταυτόχρονα ζητάει ο Άδωνις Γεωργιάδης

0

Να εγκριθεί η κλωνοποίηση ώστε να μπορεί να εμφανίζεται σε όλες τις πρωινές εκπομπές ταυτόχρονα ζητάει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αίτημα να επιτραπεί η ανθρώπινη κλωνοποίηση ώστε να μπορεί να εμφανίζεται σε όλες τις πρωινές εκπομπές ταυτόχρονα κατέθεσε σήμερα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ο Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Βατράχι.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, εκτός από το αίτημα του στο ΕΔΑΔ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ παράλληλα έχει απευθυνθεί και στο Ινστιτούτο Roselin της Σκωτίας, γνωστό για την επιτυχή κλωνοποίηση της προβατίνας Ντόλυ το 1996.

Το Ινστιτούτο φέρεται να έχει ανταποκριθεί θετικά, λέγοντας ότι είναι σε θέση να δημιουργήσει οκτώ πανομοιότυπους κλώνους του πρώην υπουργού, όσα περίπου και τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Σε δηλώσεις του, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε ‘απαράβατο δικαίωμα’ του να βρίσκεται σε όλα τα πρωινά τηλεοπτικά πάνελ κάθε σταθμού της χώρας ταυτόχρονα.

«Δεν είναι δυνατόν σε μια ευνομούμενη και δυτική χώρα, να μη μπορεί ένας σύγχρονος και φιλελεύθερος πολιτικός να εκφράζεται σε λιγότερο από δέκα τηλεοπτικές εκπομπές τη βδομάδα», δήλωσε αγανακτισμένος.

Επίσης, όπως αποκάλυψε, σκοπεύει να ζητήσει από τις εκπομπές αυτές να του κολλάνε ένσημα, καθώς μετά τη θλιβερή, όπως τη χαρακτήρισε, αποχώρηση του από τις τηλεπωλήσεις έχει μόνο την βουλευτική του αποζημίωση για να βιοποριστεί.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Δερμιτζάκης

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: