Η Αγγελική Νικολούλη θα εγκαινιάσει τη νέα σήραγγα στα Τέμπη

0
Η Αγγελική Νικολούλη θα εγκαινιάσει τη νέα σήραγγα στα Τέμπη

Η νέα σήραγγα θα φέρει το όνομα της γνωστής δημοσιογράφου

Επίσημη καλεσμένη της κυβέρνησης θα είναι όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Μεταφορών η Αγγελική Νικολούλη, η οποία θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της νέας σήραγγας που ολοκληρώθηκε στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος θα παρευρεθεί στην τελετή παράδοσης του έργου όπου, μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, θα κόψει συμβολικά την κορδέλα και θα ανάψει τα φώτα του τούνελ πριν αυτό παραδοθεί στη συνέχεια στην κυκλοφορία.

Η νέα σήραγγα -η οποία είναι η μεγαλύτερη των Βαλκανίων- θα φέρει μάλιστα και το όνομα της δημοσιογράφου, στο πλαίσιο απόφασης της κυβέρνησης να δίνει ονόματα γνωστών προσωπικοτήτων σε δημόσια έργα.

Υπενθυμίζεται ότι κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με το αεροδρόμιο της Πάρου, στο οποίο δόθηκε το όνομα του γνωστού τραγουδιστή Σταν Αντιπαριώτη.

«Δίνοντας το όνομα της κυρίας Νικολούλη στη νέα αυτή σήραγγα θελήσαμε να τιμήσουμε το έργο της όλα αυτά τα χρόνια μέσω της εκπομπής της» δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, σε συνέντευξη τύπου όπου έγινε παρουσίαση του νέου αυτοκινητόδρομου Αθήνας – Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά της η κυρία Νικολούλη ευχαρίστησε τον υπουργό για την τιμή και ευχθήκε «να υπάρχει άπλετο φως στο τούνελ» για την ασφάλεια των οδηγών.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: