Οικουμενική κυβέρνηση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ζήτησε ο Βασίλης Λεβέντης

0

Οικουμενική κυβέρνηση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ζήτησε ο Βασίλης Λεβέντης

Την άποψη ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ήταν ιδανικός να ηγηθεί μιας οικουμενικής κυβέρνησης που τόσο έχει ανάγκη η χώρα, εξέφρασε σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, όταν ρωτήθηκε ποιον θα ήθελε σήμερα για πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε:

“Ακούστε κάτι, εγώ πιστεύω ότι μια χαρά θα έκανε τη δουλειά αυτό το παλικάρι. Είναι ένα παιδί με ήθος που αγαπάει την Ελλάδα και ταυτόχρονα ξέρει να ελίσσεται στο χώρο.”

Βλέποντας την έκπληξη των δημοσιογράφων, ο πρόεδρος εξήγησε τη λογική με την οποία προτείνει τον νεαρό παίκτη του μπάσκετ, λέγοντας:

«Γιατί σας κάνει εντύπωση; Αν ήταν πρωθυπουργός θα πήγαινε στις συναντήσεις στις Βρυξέλλες και θα τους ντρίπλαρε όλους, Μέρκελ, Σόιμπλε, και θα κάρφωνε τον αρκουδέη τον Ντάσελμπλουμ με το κεφάλι στον κάδο. Αμέσως θα ολοκληρωνόταν η αξιολόγηση.»

«Επίσης έχει αναγνώριση στο εξωτερικό, τον ξέρουν όλοι» συνέχισε. «Έχει μάλιστα αυτό το ψευδώνυμο ‘γκρικ φρικ’ επειδή είναι ένας παίκτης φαινόμενο, ενώ εμάς τους πολιτικούς στο εξωτερικό μας λένε σκέτο ‘φρικ’ γιατί έχουν φρίξει οι ξένοι με αυτά που λέμε.»

Ο Έλληνας πολιτικός μάλιστα δεν έκρυψε την επιθυμία του να συμμετάσχει σαν υπουργός Οικονομικών σε μία ενδεχόμενη οικουμενική κυβέρνηση Αντετοκούνμπο.

«Κοιτάξτε, αν ήμουν υπουργός Οικονομικών, εγώ και ο Γιάννης θα ήμασταν άπιαστοι. Μαζί θα κάναμε μια ντριμ τιμ πού όμοια της η Ελλάδα δε θα είχε ξαναδεί. Αφήστε που θα χάναμε τη μισή Χρυσή Αυγή από εγκεφαλικά. Αυτό από μόνο του θα ήταν λόγος να τον κάνουμε πρωθυπουργό» κατέληξε.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: