Σε κλίμα κατάνυξης μεταφέρθηκε στη Συγγρού το προεδρικό Polo της ΟΝΝΕΔ

0
Το ιστορικό ένδυμα θα ταφεί με τιμές Ralph Lauren

Το ιστορικό ένδυμα θα ταφεί με τιμές Ralph Lauren

Σε κλίμα κατάνυξης αλλά και θλίψης μεταφέρθηκε σήμερα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας η προεδρική μπλούζα Polo της ΟΝΝΕΔ, μετά τη αποπομπή του Βασίλη Γεωργιάδη από την ηγεσία της οργάνωσης.

Το ιστορικό ένδυμα, στο οποίο απεικονίζεται ένα καθαρόαιμο άλογο με τον ιππέα του και ο θυρεός του προέδρου, μεταφέρθηκε μέσα σε ειδική γυάλινη θήκη κατά μήκος της Συγγρού από πένθιμη πομπή μελών της ΔΑΠ.

Τη λεωφόρο πλαισίωναν συντετριμμένα μέλη της οργάνωσης, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό προκειμένου αγγίξουν έστω και φευγαλέα το ένδυμα.

Έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ήταν παρατεταγμένη επίλεκτη ομάδα της ΟΝΝΕΔ, η οποία δημιούργησε ειδικό διάδρομο διασταυρώνοντας τα υψωμένα σέλφι στικς τους, ενώ αντιπροσωπεία της οργάνωσης παρέδωσε διπλωμένο το μπλουζάκι σε αξιωματούχο του κόμματος, υπό τον ήχο των τραγουδιών του Πάνου Κιάμου και της Ριάννα.

Στη συνέχεια, τα μέλη της πομπής αναφώνησαν τρεις φορές «ΜΥΚΟΝΟΣ» και αποχώρησαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως ορίζει το πρωτοκόλλο, το ένδυμα θα εκτεθεί σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα, ενώ στη συνέχεια θα ταφεί με τιμές Ralph Lauren σε ειδικό χώρο στον κήπο του Ιδρύματος Καραμανλή.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: