Σε κατάσταση ισχυρού σοκ ο Δημήτρης Κουτσούμπας μετά τον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο

0
Σε κατάσταση σοκ εισήχθη ο Δημήτρης Κουτσούμπας μετά τον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο

Ο γ.γ. του ΚΚΕ φέρεται να μην μπορεί να πει τη λέξη «λυκοφιλίες»

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα νευρικού κλονισμού νοσηλεύεται ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την είδηση του θανάτου του Φιντέλ Κάστρο, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στον Περισσό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, οι συνεργάτες του γενικού γραμματέα αρχικά προσπάθησαν να αποκρύψουν την είδηση, λέγοντας του ότι ο Κουβανός ηγέτης χαίρει άκρας υγείας.

Παρά τις προσπάθειες τους όμως, ο κ. Κουτσούμπας ενημερώθηκε λίγο αργότερα από την Αλέκα Παπαρήγα με sms που έλεγε «ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ», με αποτέλεσμα ο γραμματέας του ΚΚΕ να καταρρεύσει και να κριθεί απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο όπου παρακολουθείται από ομάδα Κουβανών γιατρών.

Φήμες μάλιστα αναφέρουν ότι ο κ. Κουτσούμπας δεν μπορεί να πει μέχρι στιγμής τη λέξη «λυκοφιλίες», ενώ στο δωμάτιο του έχουν τοποθετηθεί δεκάδες φωτογραφίες του Κουβανού ηγέτη στις οποίες παίζει μπάσκετ, επιθεωρεί εργοστάσια πούρων ή εκφωνεί μία από τις 48ωρες ομιλίες του.

Στο προσκεφάλι του γενικού γραμματέα βρίσκονται από την πρώτη στιγμή μέλη της ΚΝΕ που απαγγέλουν αποσπάσματα από το Κεφάλαιο του Μαρξ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΚΚΕ, ο θάνατος του Κουβανού ηγέτη οφείλεται σε σχέδιο της CIA, το οποίο περιελάμβανε το να περιμένουν μέχρι να φτάσει τα 90 και να πεθάνει από φυσικά αίτια.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: