Σπάνιο DVD με ακυκλοφόρητα επεισόδια του Καρά Σεβντά χάρισε στον πρωθυπουργό ο Ταγίπ Ερντογάν

0

Σπάνιο DVD με ακυκλοφόρητα επεισόδια του Καρά Σεβντά χάρισε στον πρωθυπουργό ο Ταγίπ Ερντογάν

Ένα σπάνιο DVD που φέρεται να περιλαμβάνει επεισόδια της φημολογούμενης τρίτης σεζόν της τουρκικής σειράς «Καρά Σεβντά» χάρισε σήμερα στον Αλέξη Τσίπρα ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Το DVD, που μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο μέγαρο Μαξίμου, φέρεται να περιλαμβάνει ακυκλοφόρητα επεισόδια που δεν έχουν δει ποτέ ελληνικά μάτια και παραδόθηκε σε σφραγισμένο κουτί από τους άνδρες της ασφάλειας του Ταγίπ Ερντογάν στην υπηρεσία ασφαλείας του μεγάρου Μαξίμου.

Παραδίδοντας το στον πρωθυπουργό κατά την συνάντηση τους, ο Τούρκος πρόεδρος του εκμυστηρεύτηκε ότι αν χρησιμοποιηθεί σωστά, το DVD είναι ικανό να του εξασφαλίσει την εκλογική νίκη στις επόμενες εκλογές, καθώς διαθέτει την ικανότητα να μαγέψει τις νοικοκυρές της χώρας και να τις μετατρέψει σε άβουλα πιόνια του.

«Αρκεί να το χρησιμοποιήσεις με σύνεση. Ένα επεισόδιο τη φορά και όχι παραπάνω από μια φορά την εβδομάδα. Οι δυνάμεις αυτού του DVD αν απελευθερωθούν μονομιάς μπορεί να είναι καταστροφικές» φέρεται να τον προειδοποίησε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με ορισμένες πηγές, το πραξικόπημα που εκδηλώθηκε στην γειτονική χώρα το 2016 οφείλεται στο γεγονός ότι τελείωσε πολύ γρήγορα ο πρώτος κύκλος της σειράς, καθώς οι Τούρκοι αξιωματικοί που το οργάνωσαν δεν άντεχαν τη γκρίνια των συζύγων τους.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: