Κατακόρυφη αύξηση σημειώνουν οι πωλήσεις πληκτρολογίων μετά το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

0

Κατακόρυφη αύξηση σημειώνουν οι πωλήσεις πληκτρολογίων μετά το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Στα ύψη έχουν εκτιναχθεί οι πωλήσεις πληκτρολογίων στη χώρα μετά την είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, καθώς χιλιάδες Έλληνες φαίνεται να έχουν ήδη λιώσει τα υπάρχοντα σχολιάζοντας το γεγονός στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πληκτρολόγια των σχολιαστών στα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία ήταν ήδη καταπονημένα εδώ και μέρες από τις ψύχραιμες αναλύσεις για την επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου, κατέρρευσαν μετά την είδηση του θανάτου του επίτιμου προέδρου.

«Πριν από τρεις μέρες έγραψα δεκαπέντε ποστ χιλίων λέξεων το καθένα εξηγώντας γιατί είναι μάλλον  καλή ιδέα να βάζουμε βόμβες σε πολιτικούς και χτες το βράδυ σκάει -χαχα, σκάει, το πιάσατε;- η είδηση για το θάνατο του Μητσοτάκη. Τώρα πρέπει να γράψω άλλα τόσα για την αποστασία που έκανε πριν από 50 χρόνια ο νεκρός γιατί πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος για τις πολύ σημαντικές απόψεις μου πριν τον θάψουν» δήλωσε εξαντλημένος γνωστός διαδικτυακός σχολιαστής, το πληκτρολόγιο του οποίου κυριολεκτικά άρπαξε φωτιά κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα πύρινης ανάρτησης.

Αυτόπτες μάρτυρες έξω από καταστήματα ηλεκτρονικών περιέγραψαν τον πανικό και τις ουρές που σχηματίστηκαν μετά την είδηση του θανάτου του πρώην πρωθυπουργού. «Όλα τα πληκτρολόγια ξεπουλήθηκαν σε λίγα λεπτά και εξετάζουμε το ενδεχόμενο να κάνουμε έκτακτη εισαγωγή από το εξωτερικό» ανέφερε εκπρόσωπος γνωστής αλυσίδας.

Αντίστοιχα τραγική είναι και η κατάσταση για τους κατόχους κινητών, οι οποίοι από σήμερα κυκλοφορούν παραμάσχαλα με μπαταρίες αυτοκινήτου συνδεδεμένες στα τηλέφωνα τους προκειμένου να μην απουσιάσουν ούτε στιγμή από τα κοινωνικά δίκτυα και τα πολιτικά σάιτς.

Τέλος, υπολογίζεται ότι μέχρι αυτή την ώρα οι λέξεις ‘Ελισάβετ’ ‘Ζωζώ’ ‘Ράμσεϊ’ ‘Ζίμενς’ και ‘Δράκουλας’ έχουν γραφτεί πάνω από ένα δισεκατομμύριο φορές στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα η βασίλισσα της Αγγλίας να ρωτήσει θορυβημένη τους αυλικούς της αν πέθανε.

Έλληνας χρήστης του ίντερνετ μετά το άκουσμα της είδησης

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: