Στην Πλεύση Ελευθερίας προσχώρησε η συμμορία των Λύκων

0
Στην Πλεύση Ελευθερίας προσχώρησε η συμμορία των Λύκων

Η γνωστή συμμορία ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Την συνεργασία της με το κόμμα της Πλεύσης Ελευθερίας ανακοίνωσε σήμερα η Συμμορία των Λύκων, μετά την εμφάνιση ερωτηματολογίου στην ιστοσελίδα του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο οποίο ζητούσε, μεταξύ άλλων, ληστές τραπεζών.

Σε συνέντευξη τύπου από το κρησφύγετο τους στη Λιμνούπολη, η διαβόητη συμμορία δήλωσε ότι τείνει χείρα συνεργασίας στην Ελληνίδα πολιτικό, με στόχο την αναδιανομή του πλούτου του Σκρουτζ Μακ Ντακ.

«Συντασσόμαστε με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αυτής της εμβληματικής φιγούρας της ελληνικής πολιτικής σκηνής, με στόχο την διεκδίκηση και αναδιανομή του πλούτου του κατάπτυστου Σκρουτζ Μακ Ντακ, ο οποίος με προκλητικό τρόπο κάνει καθημερινά βουτιές στα φανταστικομμύρια του, προκαλώντας το λαϊκό αίσθημα» τόνισε μεταξύ άλλων ο αρχηγός των Μουργόλυκων.

Από την πλευρά της η κ. Κωνσταντοπούλου καλωσόρισε τη συμμορία, επισημαίνοντας ότι η παραμονή της τυχερής δεκάρας στα χέρια του πλουτοκράτη Σκρουτζ αποτελεί όνειδος για τον απλό λαό της Λιμνούπολης.

«Καμία τυχερή δεκάρα στα χέρια πάπιας, είναι το σύνθημα μας» επεσήμανε η κ. Κωνσταντοπούλου, ενώ ανακοίνωσε την άμεση σύσταση επιτροπής για την διεκδίκηση των απιθανακομμυρίων του Λιμνοπουλιώτη μεγιστάνα, αλλά και την διερεύνηση του πόθεν έσχες του Γκαστόνε, την απίστευτη τύχη του οποίου θεωρεί, όπως λέει, ύποπτη.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: