Στο νοσοκομείο με κρίση γέλιου η τουρκική στρατιωτική ηγεσία μετά την υπουργοποίηση Κουβέλη

0

Στρατηγικό σχέδιο με στόχο τον αποδεκατισμό της τουρκικής στρατιωτικής ηγεσίας φαίνεται να αποτελεί η τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο Άμυνας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μετά το άκουσμα της είδησης υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του τουρκικού γενικού επιτελείου μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο με κρίση γέλιου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, οι αρχηγοί των τριών σωμάτων αλλά και ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Άγκυρας με καρδιακά προβλήματα καθώς κατέρρευσαν από τα γέλια, ενώ δεν έβλεπαν μπροστά τους από τα δάκρυα μετά την είδηση της τοποθέτησης του κ. Κουβέλη ως αναπληρωτή υπουργού Άμυνας.

Μάλιστα, πολλοί στρατιωτικοί αναλυτές κάνουν λόγο για οργανωμένο σχέδιο της Αθήνας να εξουδετερώσει την στρατιωτική απειλή της Άγκυρας μέσω της κίνησης αυτής, καθώς ο κλαυσίγελος που έχει προκαλέσει στη γειτονική χώρα θα αποσυντονίσει τυχόν σχέδια για επίθεση κατά της Ελλάδας.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες πάντως, η τοποθέτηση του κ. Κουβέλη στο υπουργείο έγινε κατά λάθος, όταν ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε τον Έλληνα πολιτικό αν θέλει να γίνει υπουργός και αυτός από συνήθεια  απάντησε ‘παρών’.

Τέλος, δεν έλλειψαν και τα απρόοπτα κατά την πρώτη μέρα του κ. Κουβέλη στο υπουργείο, αφού μπαίνοντας στο γραφείο του κ. Καμμένου ο υπουργός αρχικά τον πέρασε για τον καφετζή του κυλικείου, με αποτέλεσμα να του ζητήσει έναν διπλό ελληνικό με ολίγη και ένα κρουασάν Μόλτο.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: