10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τα καινούργια γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

0
Δέκα πράγματα που δεν γνωρίζατε για τα καινούργια γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Το κτίριο θα είναι σε τόνους μπλε και ποντικί

Η Νέα Δημοκρατία μετακόμισε και μεταφέρθηκε στη νέα της έδρα στο Μοσχάτο. Το Βατράχι σας ξεναγεί στα καινούργια γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σας αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες για το νέο κτίριο που σίγουρα θα σας εκπλήξουν.


Δέκα πράγματα που δεν γνωρίζατε για τα καινούργια γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

1 Το ενοίκιο των νέων γραφείων της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι σχεδόν 90.000 ευρώ χαμηλότερο, γεγονός που θα επιτρέψει στο κόμμα να αποπληρώσει τα δάνεια που έχει πάρει το αργότερο έως το έτος 2967, ενώ θα υπάρχουν πολύ περισσότερα διαθέσιμα χρήματα για φωτοτυπίες σκίτσων του Αρκά.

2Τα εγκαίνια του κτιρίου θα πραγματοποιήσει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Για το λόγο αυτό έχει εκπονηθεί προληπτικό σχέδιο εκκένωσης των κατοίκων του Μοσχάτου για την ασφάλεια τους.

3Το κτίριο διαθέτει ηχομόνωση τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μην ακούγονται οι κραυγές του Άδωνι Γεωργιάδη και σκιάζονται οι κάτοικοι της περιοχής.

4Στο ισόγειο του κτιρίου θα υπάρχει μόνιμη έκθεση με αρχειακό υλικό από την αντιστασιακή δράση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την ηλικία 0-6 μηνών.

5Στο φουαγιέ θα λειτουργήσει κατάστημα δώρων με επώνυμα προϊόντα Siemens, το οποίο θα διαχειρίζεται η Ντόρα Μπακογιάννη.

6Το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά θα είναι στον πρώτο όροφο και θα είναι ακριβές αντίγραφο του τάφου της Αμφίπολης.

7 Στο υπόγειο του κτιρίου θα λειτουργήσει μουσείο κέρινων ομοιωμάτων των πρώην αρχηγών του κόμματος, το οποίο θα λειτουργεί παράλληλα και ως γραφείο του Κώστα Καραμανλή.

8Το κτίριο διαθέτει υπερσύγχρονο γυμναστήριο με γυάλινους τοίχους ώστε να μπορούν όλοι να παρακολουθούν την Όλγα Κεφαλογιάννη να κάνει στατικό ποδήλατο.

9Μετά από απαίτηση ευκατάστατων υποστηρικτών του κόμματος δημιουργήθηκε ξεχωριστή είσοδος με σήραγγα, μέσω της οποίας θα μπορούν να μπαίνουν στα γραφεία απευθείας από τα αυτοκίνητα τους. Έτσι μειώνεται η πιθανότητα να δει κάποιος ότι έχουν πάει στο Μοσχάτο, αλλά και το ενδεχόμενο να τους αγγίξει κατά λάθος κάποιος φτωχός.

10Το κτίριο επιλέχθηκε λόγω της μικρής απόστασης από ουζερί ώστε να υπάρχει συνεχής τροφοδοσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τσίπουρο.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: