Τη βοήθεια του Mr. Robot ζήτησε η Νέα Δημοκρατία μετά τα τεχνικά προβλήματα των εκλογών

0

Τη βοήθεια του Mr. Robot ζήτησε η Νέα Δημοκρατία για το τεχνικό πρόβλημα των εκλογών

Στην Αθήνα φτάνει σήμερα ο διάσημος χάκερ Elliot Alderson μετά από πρόσκληση της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να ερευνήσει τα αίτια του τεχνικού προβλήματος που οδήγησαν στην κατάρρευση του online συστήματος ψηφοφορίας και την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος.

Ο διάσημος προγραμματιστής θα μεταβεί με άκρα μυστικότητα στο τμήμα μηχανοργάνωσης του κόμματος σε ένα σκοτεινό υπόγειο της Λ. Συγγρού, όπου αναμένεται να πληκτρολογήσει με μανία για πολλές ώρες μπροστά σε μια οθόνη με ακαταλαβίστικους πράσινους χαρακτήρες, για να διαπιστώσει αν η κατάρρευση του online συστήματος ψηφοφορίας είναι αποτέλεσμα ηλεκτρονικού πολέμου κάποιας σκιώδους οργάνωσης.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι λίγα λεπτά πριν την κατάρρευση του συστήματος, στις οθόνες των εκλογικών αντιπροσώπων εμφανίστηκε ένα μυστηριώδες μήνυμα που έλεγε μόνο «Some Are Us.»

Κατά την διάρκεια της σύντομης παραμονής του, ο Alderson θα πραγματοποιήσει εκτενείς ελέγχους στον κεντρικό σέρβερ της Νέας Δημοκρατίας, έναν Pentium με Windows 95 που αγοράστηκε επί προεδρίας Έβερτ και ο οποίος για κάποιο ανεξήγητο λόγο συνεχίζει να λειτουργεί.

Τέλος, ο χάκερ θα έχει συνάντηση και με τον απερχόμενο πρόεδρο Βαγγέλη Μειμαράκη, ο οποίος αναμένεται να του ζητήσει να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση αλλά και να του κατεβάσει και μερικές ταινίες μέσω τόρεντ εξαιτίας της πρόσφατης διακοπής λειτουργίας του Popcorn Time.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: