Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κέβιν Σπέισι είχε ο Απόστολος Πόντας

0

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κέβιν Σπέισι είχε ο Απόστολος Πόντας

Μήνυμα στήριξης στον τηλεοπτικό πρόεδρο των ΗΠΑ και ηθοποιό Κέβιν Σπέισι απέστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος του φορέα της κεντροαριστεράς, Απόστολος Πόντας, μετά την είδηση για διακοπή της σειράς House of Cards εξαιτίας αποκαλύψεων για σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται Αμερικανός ηθοποιός.

Ο υποψήφιος πρόεδρος, ο οποίος όπως είναι γνωστό είναι μεγάλος θαυμαστής του τηλεοπτικού προέδρου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κέβιν Σπέισι, ο οποίος σε δηλώσεις του λίγο αργότερα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη, ενώ αμέσως μετά ρώτησε ποιος είναι ο Απόστολος Πόντας.

Εν τω μεταξύ, καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο House of Cards, με τους παραγωγούς της σειράς να αναθεωρούν την αρχική τους απόφαση να διακόψουν τη σειρά μετά το σκάνδαλο, και αντ’αυτού να προσανατολίζονται να προσφέρουν το ρόλο στον Απόστολο Πόντα.

«Εντυπωσιαστήκαμε με τον τρόπο με τον οποίο μιμήθηκε το διάγγελμα του Φρανκ Άντεργουντ. Το γεγονός ότι και αυτός είναι υποψήφιος πρόεδρος, το σπινθιροβόλο του βλέμμα, ο κοφτερός του λόγος και η χαρακτηριστική άνεση με την οποία κάθεται στο γραφείο μπροστά από δεκάδες βιβλία τον καθιστούν ιδανικό για το ρόλο» είπε υψηλόβαθμος στέλεχος του Netflix.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι παραγωγοί μελετούν το ενδεχόμενο να προσφέρουν στη Φώφη Γεννηματά το ρόλο της Κλερ Άντεργουντ, συζύγου του τηλεοπτικού προέδρου. «Πιστεύουμε ότι οι δυο τους θα ήταν ένα αχτύπητο δίδυμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο που εντυπωσίασε τους παραγωγούς της σειράς:

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: