Την απονομή σύνταξης στους Scorpions αποφάσισε η Βουλή

0
Την απονομή σύνταξης στους Scorpions ενέκρινε η Βουλή

Το θρυλικό συγκρότημα συμπλήρωσε τα προβλεπόμενα ένσημα

Τη χορήγηση σύνταξης ΙΚΑ στα μέλη των Scorpions ενέκρινε με ομόφωνη απόφαση της η Βουλή, με αφορμή την 1657η εμφάνιση του θρυλικού ροκ συγκροτήματος στη χώρα μας.

Ανακοινώντας την απόφαση σε πανηγυρική συνεδρίαση του κοινοβουλίου, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δήλωσε ότι μετά από σχετική τροπολογία ανοίγει ο δρόμος για την απονομή σύνταξης στα μέλη του συγκροτήματος, που θα εμφανιστούν και φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, καθώς έχουν συμπληρώσει τον προβλεπόμενο αριθμό ενσήμων.

Ο ίδιος μάλιστα δεν έκρυψε τη συγκίνηση του λέγοντας ότι η απόφαση είναι «ένας ελάχιστος φόρος τιμής για τα όσα έχουν κάνει οι Scorpions για τη χώρα», με τα τραγούδια των οποίων μεγάλωσαν τουλάχιστον τέσσερις γενιές Ελλήνων.

«Ποιος δεν έχει χορέψει με κορίτσι σε πάρτι το Still Loving You και το Holiday; Ποιος δεν έχει ανατριχιάσει ακούγοντας το Always Somewhere και το When The Smoke Is Going Down; Ποιος δεν έχει παίξει αιρ γκιτάρ με το Rock You Like A Hurricane;» είπε ο κ. Βούτσης καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φετινή συναυλία του συγκροτήματος θα είναι η τελευταία τους εμφάνιση στη χώρα μας μέχρι την επόμενη, καθώς τα μέλη του θέλουν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στο αλτσχάιμερ.

Ωστόσο, πηγές κοντά στο συγκρότημα αναφέρουν ότι οι Γερμανοί μουσικοί έχουν εκφράσει την επιθυμία ότι ακόμα και σε περίπτωση θανάτου τους να τους βαλσαμώσουν ώστε να συνεχίσουν να έρχονται στην Ελλάδα για συναυλίες, οι οποίες θα γίνονται με τη μέθοδο του πλέιμπακ.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: