Τούνελ μέχρι το Da Capo στο Κολωνάκι είχε σκάψει ο Άκης Τσοχατζόπουλος

0
Τούνελ μέχρι το Da Capo στο Κολωνάκι είχε σκάψει ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Τελευταία έξοδος: Ρίτα Σακελλαρίου

Σε απόσταση αναπνοής από την ελευθερία και έναν εσπρέσσο της προκοπής φαίνεται ότι ήταν ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά την ανακάλυψη ενός τούνελ στο κελί του που έφτανε μέχρι το Κολωνάκι, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, ο πρώην υπουργός ήταν «μία ή δύο μέρες μακριά» από την ολοκλήρωση του τούνελ και θα είχε πραγματοποιήσει την απόδραση του, αν δεν είχε γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του.

«Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήσαμε στο κελί του κ. Τσοχατζόπουλου ανακαλύψαμε σήραγγα, η είσοδος της οποίας ήταν καλυμμένη από αφίσα της Ρίτας Σακελλαρίου» αναφέρει ανακοίνωση των φυλακών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το τούνελ είχε σκαφτεί με την άκρη μιας πένας Μον Μπλαν και κατέληγε στο Da Capo στο Κολωνάκι, αγαπημένο στέκι του υπουργού τις ημέρες της παντοδυναμίας του.

Τούνελ μέχρι το Da Capo στο Κολωνάκι είχε σκάψει ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Ο πρώην υπουργός είχε κάνει τατουάζ με σχέδιο της φυλακής

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι κατά τη μεταφορά του Άκη Τσοχατζόπουλου στο νοσοκομείο πριν από μερικούς μήνες, είχε διαπιστωθεί ότι ο πρώην υπουργός έχει κάνει τατουάζ σε όλο του το σώμα με λεπτομερή αρχιτεκτονικά σχέδια της φυλακής, γεγονός που σύμφωνα με τις αρχές επιβεβαιώνει την πρόθεση του να δραπετεύσει, ή ότι ξαφνικά άρχισαν να του αρέσουν τα τατουάζ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε καταδικαστεί σε πολυετή ποινή κάθειρξης για βαρύτατα αδικήματα κατά της χώρας, αλλά και εγκλήματα κατά της αισθητικής, εξαιτίας του γάμου του με τη Βίκυ Σταμάτη.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: