Ειδικά παράθυρα για να βλέπουν οι πολίτες τους καναλάρχες στο φυσικό τους περιβάλλον εγκατέστησε η ΓΓΕ

0

Ειδικά παράθυρα για να βλέπουν οι πολίτες τους καναλάρχες στο φυσικό τους περιβάλλον εγκατέστησε η ΓΓΕ

Ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά έναν καναλάρχη στο φυσικό του περιβάλλον θα έχουν οι πολίτες κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, μετά από απόφαση του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, στο χώρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης έχει δημιουργηθεί ένας ειδικός «Αδειολογικός Κήπος», ανοικτός για το κοινό, στον οποίο θα βρίσκονται οι καναλάρχες καθόλη τη διάρκεια της παραμονής τους.

«Όταν λέμε απόλυτη διαφάνεια το εννοούμε» είπε ο κ. Παππάς. «Με τη βιτρίνα αυτή κάνουμε τη δέσμευση μας πράξη.»

Οι πολίτες θα μπορούν να επισκέπτονται τον Αδειολογικό Κήπο από τις 6 μ.μ. και μετά, όταν οι καναλάρχες θα επιστρέφουν από τη διαδικασία της δημοπρασίας, και θα έχουν -σύμφωνα με την ΓΓΕ- την ευκαιρία να τους δουν να τρώνε, να κοιμούνται και να συζητούν τρόπους να ρίξουν την κυβέρνηση.

Ήδη από το πρωί καταφθάνουν στη Γραμματεία φορτηγά με τόνους τροφής για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ειδικά εκπαιδευμένοι φύλακες θα έχουν βελάκια με υπνωτικό σε περίπτωση που ο Ιβάν Σαββίδης ταραχτεί και δείξει σημάδια επιθετικότητας. Τέλος, στον Γιάννη Αλαφούζο θα δοθεί μια φωτογραφία του Άρη Πορτοσάλτε.

Η απόφαση πάντως έχει διχάσει την κοινή γνώμη, με κάποιους πολίτες να δηλώνουν ότι ο εγκλεισμός καναλαρχών είναι απάνθρωπος και θα έχει σοβαρές επιπτώσεις για την υγεία τους, ενώ άλλοι δήλωσαν ικανοποιημένοι τονίζοντας ότι ίσως θα πρέπει να παραμείνουν εκεί και μετά το τέλος της δημοπρασίας.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε