Χωρίς στέλεχος που να γνωρίζει Μαρξ μένει η Νέα Δημοκρατία μετά τη διαγραφή Παπαγγελή

0

Χωρίς στέλεχος που να γνωρίζει Μαρξ μένει η Νέα Δημοκρατία μετά τη διαγραφή Παπαγγελή

Στο σκοτάδι σχετικά με τις θεωρίες του Καρλ Μαρξ μένει η Νέα Δημοκρατία μετά τη διαγραφή της Έλλης Παπαγγελή από το κόμμα με σημερινή απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε δηλώσεις τους μετά την είδηση, στελέχη της αντιπολίτευσης αλλά και της ΟΝΝΕΔ εξέφραζαν την απαισιοδοξία τους σχετικά με την πορεία του κόμματος, καθώς όπως λένε μένει χωρίς ειδικό σε θέματα μαρξισμού.

«Η πολιτική ζωή του τόπου είναι από σήμερα φτωχότερη και ταυτόχρονα λιγότερο σέξι» λέει στέλεχος της ΟΝΝΕΔ που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

«Κανείς δεν μπορούσε να αναλύσει πολιτικο-οικονομικά την πάλη των τάξεων μέσα από το πρίσμα μιας υλιστικής ερμηνείας της ιστορικής εξέλιξης κάνοντας ταυτόχρονα ντάκφεϊς όπως η Έλλη. Ποτέ ένας ειδικός σε θέματα μαρξιστικής θεωρίας δεν είχε τόσα λάικς στο ίνσταγκραμ.»

Πολιτικοί παρατηρητές τονίζουν πώς το κόμμα της αντιπολίτευσης δύσκολα θα μπορέσει να βρει άμεσα αντικαταστάτη της κυρίας Παπαγγελή. Ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει ζητήσει από τους βουλευτές του κόμματος να μεταφέρουν κρυφά Ριζοσπάστη τυλιγμένο μέσα στην Καθημερινή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πώς το κενό θα προσπαθήσει να καλύψει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος όμως θεωρείται πολύ λιγότερο ελκυστικός με μπικίνι.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: