Απολύθηκε διαχειριστής site που δεν ανέβασε φωτογραφίες της χριστουγεννιάτικης Αθήνας του 1960

0
Απολύθηκε διαχειριστής ειδησεογραφικού site που δεν δημοσίευσε φωτογραφίες της χριστουγεννιάτικης Αθήνας του 1960

Ο υπεύθυνος απομακρύθηκε καθώς αμέλησε να ανεβάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία

Στην απόλυση ενός υπευθύνου που δεν φρόντισε να ανεβάσει παλιές φωτογραφίες της χριστουγεννιάτικης Αθήνας, προχώρησε σήμερα γνωστό ειδησεογραφικό site.

Όπως λέει ο διαχειριστής του site, οι υπεύθυνοι τον ενημέρωσαν για την απομάκρυνση του, με την αιτιολογία ότι είχε αμελήσει να αναρτήσει παλιές φωτογραφίες της χριστουγεννιάτικης Αθήνας όπως όλα τα υπόλοιπα ελληνικά sites, με αποτέλεσμα οι χρήστες που επισκέπτονταν τη σελίδα να μην μπορούν να δουν και φέτος τις φωτογραφίες αυτές.

«Δεν ήξερα ότι έπρεπε να μπαίνουν κάθε Χριστούγεννα. Νόμιζα ότι ήταν σύμπτωση που κάθε χρόνο εμφανιζόταν η ίδια φωτογραφία της Σταδίου από το 1960» είπε.

«Οι υπεύθυνοι μου είπαν ότι όφειλα να ξέρω ότι η ανάρτηση των φωτογραφιών αυτών είναι υποχρεωτική, για να μπορούν οι επισκέπτες να γράφουν σχόλια όπως «αυτές ήταν ωραίες εποχές, όχι όπως τώρα», «ο Καραμανλής κατέστρεψε την Αθήνα» αλλά και τους δυο-τρεις που κλασικά θα καταφέρουν να τσακωθούν για το ποιος ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση στη χώρα.»

Ευτυχώς η περιπέτεια του είχε αίσιο τέλος αφού, παρά την ξαφνική απομακρυνση του, μπόρεσε όπως λέει να βρει δουλειά σε τηλεοπτικό κανάλι, όπου θα είναι υπεύθυνος για την προβολή του «Μόνος στο Σπίτι» κάθε Χριστούγεννα, του «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» κάθε Πάσχα και του «Κωνσταντίνου και Ελένης» κάθε καλοκαίρι.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: