Εφαρμογή που θα μετράει αντίστροφα μέχρι την κυκλοφορία του iPhone 9 θα έχει το νέο iPhone 8

0

Εφαρμογή που θα μετράει αντίστροφα μέχρι την κυκλοφορία του iPhone 9 θα έχει το νέο iPhone 8

Το νέο, πρωτοποριακο και καθόλου ίδιο με το προηγούμενο κινητό της τηλέφωνο αναμένεται να παρουσιάσει σε λίγες μέρες στις ΗΠΑ η Apple, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να διευκολύνει σημαντικά τους χρήστες του, μετρώντας με ακρίβεια τις μέρες μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου μοντέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την έδρα της Apple στην Καλιφόρνια, στις 12 Σεπτεμβρίου ο CEO της εταιρείας, Tim Cook, αναμένεται να παρουσιάσει το νέο iPhone 8, βασικό χαρακτηριστικό του οποίου θα είναι μία νέα ενσωματωμένη εφαρμογή στην οθόνη που θα μετράει αντίστροφα το χρόνο μέχρι την ημερομηνία που ο χρήστης θα μπορεί να αγοράσει το iPhone 9.

«Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα αυτή λειτουργία θα ενθουσιάσει τους χρήστες μας, οι οποίοι ήδη αναμένουν με αγωνία την κυκλοφορία του iPhone 9» είπε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων αν αυτό σημαίνει ότι η συσκευή θα πάψει να λειτουργεί με την κυκλοφορία του επόμενου τηλεφώνου, ο Cook δήλωσε ότι δεν κρίθηκε απαραίτητο καθώς το 90% των χρηστών θα τρέξουν ούτως ή άλλως να το αποκτήσουν. Ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ενσωματωθεί η λειτουργία αυτή σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση του λογισμικού.

Άλλες πρωτοποριακές λειτουργίες και εφαρμογές που θα περιλαμβάνει το νέο iPhone είναι:
  • 50 προεγκατεστημένες δικαιολογίες για να εξηγεί ο ιδιοκτήτης γιατί αγόρασε κινητό που κοστίζει κοντά στα 1000 ευρώ και γιατί είναι καλύτερο από Android
  • Νέα ένδειξη «Κοιμήσου δε θα στείλει» εκτός από το «Διαβάστηκε» στην αποστολή SMS
  • Αναβαθμισμένη έκδοση της Siri ειδικά για την Ελλάδα που θα καταλαβαίνει τοπικές διαλέκτους όπως τα Λαρισινά και τα Πατρινά
  • Νέες επαναστατικές θύρες που θα καταργούν όλα τα πανάκριβα αξεσουάρ που είχατε αγοράσει με το προηγούμενο iPhone
  • Νέα ισχυρή κάμερα σέλφι με ενσωματωμένο ντάκφεις
  • Έκδοση Plus που θα διαφοροποιεί το χρήστη από τους κοινούς φτωχούς χρήστες της απλής έκδοσης
  • Ακόμα μεγαλύτερη γραμματοσειρά στη φράση «ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ IPHONE ΜΟΥ» στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Θα παίρνει τηλέφωνο

Στη χώρα μας το iPhone 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου με κόστος περίπου 1000 ευρώ ή δωρεάν μέσω προγράμματος δωρεάς νεφρού που θα προσφέρουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: