Εντυπωσιακό: Έλληνας ψαράς έπιασε σπάνιο είδος ψαριού που δεν είναι Ιχθύς στο ζώδιο

0
Εντυπωσιακό: Έλληνες ψαράδες έπιασαν ψάρι που δεν είναι Ιχθύς στο ζώδιο

Ο ένας από τους δύο ψαράδες, Μιχάλης Λούτσος

Μια πραγματική έκπληξη έκρυβε η ψαριά για έναν ερασιτέχνη ψαρά από τη Χίο, ο οποίος έπιασε ένα σπάνιο ψάρι που δεν είναι Ιχθύς στο ζώδιο.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους, όταν έπιασε την τεράστια συναγρίδα ανοιχτά της Χίου εντυπωσιάστηκε από το μέγεθος της, αλλά δεν φαντάστηκε ότι το ψάρι ήταν σπάνιο και λόγω του ζωδίου του.

«Οι ειδικοί που ήρθαν να το μελετήσουν μού είπαν ότι είναι η μεγαλύτερη συναγρίδα που έχουν δει, αλλά επίσης ότι είναι πολύ σπάνια γιατί ζωδιακά δεν είναι όπως τα άλλα ψάρια» λέει ο ερασιτέχνης ψαράς, Μιχάλης Λούτσος.

«Είναι γνωστό ότι το 95% των ψαριών είναι Ιχθύες στο ζώδιο καθώς γεννιούνται την περίοδο μεταξύ 19 Φεβρουαρίου και 20 Μαρτίου. Γι’αυτό άλλωστε είναι τόσο ντροπαλά και φεύγουν μόλις τα πλησιάσεις» λέει ο Θοδωρής Αθερίνης, καθηγητής Ιχθυοαστρολογίας στο ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Όπως λέει, εξαίρεση αποτελούν τα λιονταρόψαρα που είναι Λέοντες και γι’αυτό επιδιώκουν πάντα την προσοχή, καθώς και οι σκορπίνες που είναι εκδικητικές και σε τσιμπάνε εκεί που δεν το περιμένεις.

«Εδώ έχουμε μία σπάνια περίπτωση ψαριού που μάλλον είναι Καρκίνος ή Τοξότης, γι’αυτό πιάστηκε εύκολα, αλλά θα χρειαστεί περισσότερη μελέτη για να το επιβεβαιώσουμε. Σημαντικό βέβαια είναι να βρούμε και τον ωροσκόπο γιατί όπως γνωρίζετε, στο ενήλικο ψάρι αυτό καθορίζει την προσωπικότητα του.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: