Εντυπωσιακό: Έλληνες ψαράδες έπιασαν σπάνιο είδος ψαριού που δεν είναι Ιχθύς στο ζώδιο

0
Εντυπωσιακό: Έλληνες ψαράδες έπιασαν ψάρι που δεν είναι Ιχθύς στο ζώδιο

Ο ένας από τους δύο ψαράδες, Μιχάλης Λούτσος

Μια πραγματική έκπληξη έκρυβε η ψαριά για δύο ερασιτέχνες ψαράδες από τη Χίο, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες έπιασαν ένα σπάνιο ψάρι που, εκτός από το τεράστιο μέγεθός του, δεν είναι και Ιχθύς στο ζώδιο.

Όπως είπαν στους δημοσιογράφους οι δύο άνδρες, όταν έπιασαν την τεράστια συναγρίδα ανοιχτά της Χίου εντυπωσιάστηκαν από το μέγεθος της, αλλά δεν φαντάστηκαν ότι το ψάρι ήταν σπάνιο και λόγω του ζωδίου του.

«Οι ειδικοί που ήρθαν να το μελετήσουν μας είπαν ότι είναι η μεγαλύτερη συναγρίδα που έχουν δει, αλλά επίσης είναι πολύ σπάνιο γιατί ζωδιακά δεν είναι όπως τα άλλα ψάρια» λέει ο ένας από τους δύο ψαράδες, Μιχάλης Λούτσος.

«Είναι γνωστό ότι το 95% των ψαριών είναι Ιχθείς στο ζώδιο καθώς γεννιούνται την περίοδο μεταξύ 19 Φεβρουαρίου και 20 Μαρτίου. Γι’αυτό άλλωστε είναι τόσο ντροπαλά και φεύγουν μόλις τα πλησιάσεις» λέει ο Θοδωρής Αθερίνης, καθηγητής Ιχθυοαστρολογίας στο ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Όπως λέει, εξαίρεση αποτελούν τα λιονταρόψαρα που είναι Λέοντες και γι’αυτό επιδιώκουν πάντα την προσοχή, καθώς και οι σκορπίνες που είναι εκδικητικές και σε τσιμπάνε εκεί που δεν το περιμένεις.

«Εδώ έχουμε μία σπάνια περίπτωση ψαριού που μάλλον είναι Καρκίνος ή Τοξότης, γι’αυτό πιάστηκε εύκολα, αλλά θα χρειαστεί περισσότερη μελέτη για να το επιβεβαιώσουμε. Σημαντικό βέβαια είναι να βρούμε και τον ωροσκόπο γιατί όπως γνωρίζετε, στο ενήλικο ψάρι αυτό καθορίζει την προσωπικότητα του.»

Δείτε επίσης

 

Σχολιάστε