Ανήσυχοι οι φίλοι γυναίκας που δεν ανέβασε φωτογραφία του στολισμένου δέντρου της στο Facebook

0

Ανήσυχοι οι φίλοι γυναίκας που δεν ανέβασε φωτογραφία του στολισμένου δέντρου της στο Facebook

Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν οι φίλοι μιας γυναίκας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει ανεβάσει φωτογραφία με το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο της στο Facebook.

Όπως λένε, το γεγονός ότι έχει παρέλθει το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και δεν έχει ανεβάσει τουλάχιστον μία φωτογραφία του χριστουγεννιάτικου δέντρου της τους γεννά ανησυχίες για το τι μπορεί να της έχει συμβεί.

«Είμαστε πολύ ανήσυχοι. Συνήθως είναι η πρώτη που ανεβάζει το στολισμένο δέντρο, πολλές φορές μάλιστα από τις αρχές του Δεκέμβρη ή και νωρίτερα. Μια φορά είχε ανεβάσει κατά λάθος τον Δεκαπενταύγουστο» λένε.

«Φοβόμαστε μην την έχει βρει κάποιο κακό, μήπως παγιδεύτηκε προσπαθώντας να ξεμπλέξει τα λαμπάκια ή έχει καταπλακωθεί από το δέντρο και δεν μπορεί να φτάσει το κινητό να ζητήσει βοήθεια ή να βγάλει σέλφι.»

«Ας ανεβάσει έστω ένα πιάτο μελομακάρονα, να ξέρουμε ότι είναι καλά» λένε.

Οι φίλοι της γυναίκας τονίζουν επίσης ότι ακόμα πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ποστάρει και βίντεο με την ανασκόπηση της χρονιάς της στο κοινωνικό δίκτυο. «Περιμένουμε πώς και πώς αυτά τα βίντεο. Είναι τόσο συναρπαστικά. Το γεγονός ότι δεν το έχει ποστάρει ακόμα μας κάνει να ανησυχούμε διπλά.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: