Ικανοποιημένος με τον εαυτό του χρήστης του Facebook που έβαλε σημαία για φωτό προφίλ μετά από τρομοκρατική επίθεση

0

Ικανοποιημένος με τον εαυτό του χρήστης του Facebook που έβαλε σημαία για φωτό προφίλ μετά από τρομοκρατική επίθεση

Πολύ ικανοποιημένος από την συμβολή του στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας τρομοκρατίας είναι ένας χρήστης του Facebook, ο οποίος ανέβασε σημαία στην φωτογραφία προφίλ του αμέσως μετά το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στην Αγγλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας ήταν από τους πρώτους που άλλαξαν τη φωτογραφία τους αμέσως μετά την είδηση του τρομοκρατικού χτυπήματος, την οποία συνόδεψε με πολλές δακρυσμένες φατσούλες, ενώ λίγο αργότερα ανέβασε αντίστοιχες φωτογραφίες με τα απαραίτητα χάσταγκ στο τουίτερ και στο ινσταγκραμ, δίνοντας έτσι ένα σοβαρό χτύπημα στον εξτρεμισμό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτογραφία του νεαρού συγκέντρωσε δεκάδες λάικς σε λίγα μόλις λεπτά, με πολλούς φίλους του να προσθέτουν τις δικές τους λυπημένες φατσούλες στα σχόλια πριν επιστρέψουν στο Κάντι Κρας που έπαιζαν λίγο νωρίτερα.

Σταματάει τις επιθέσεις το ISIS μετά την ανάρτηση

Εν τω μεταξύ, σοκ έχει προκαλέσει ανακοίνωση του Ισλαμικού Κράτους ότι σταματά τις επιθέσεις μετά την εμφάνιση τέτοιων φωτογραφιών στα κοινωνικά δίκτυα.

«Δεν είχαμε ιδέα ότι ο κόσμος είναι τόσο αντίθετος στις επιθέσεις μας. Οι φωτογραφίες αυτές μας έχουν κάνει να αναθεωρήσουμε τα πάντα. Σταματάμε αμέσως την εξτρεμιστική μας δραστηριότητα» τόνισε εκπρόσωπος της οργάνωσης, ο οποίος πρόσθεσε ότι τα μέλη της μελετούν τώρα το ενδεχόμενο να ασχοληθούν με το πλέξιμο ή την κατασκευή ονειροπαγίδων.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: