Πανελλήνια συγκίνηση από την αλλαγή της φωτογραφίας προφίλ νεαρής κοπέλας στο Facebook

0

Πανελλήνια συγκίνηση από την αλλαγή της φωτογραφίας νεαρής κοπέλας στο facebook

Ρίγη συγκίνησης στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η αλλαγή της φωτογραφίας προφίλ 17χρονης στο Facebook από καλοκαιρινή σε φθινοπωρινή, σηματοδοτώντας έτσι και επίσημα το τέλος της θερινής περιόδου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στις 08.16 σήμερα το πρωί η νεαρή αντικατέστησε την προηγούμενη φωτογραφία της, στην οποία εμφανιζόταν το σώμα της με φόντο της θάλασσα, με μία σέλφι στην οποία εμφανίζεται θλιμμένη, φορώντας μάλιστα και ρούχα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 17χρονη κοπέλα συνόδευσε τη φωτογραφία με σχόλιο «antio kalokairi» και πλήθος από δακρυσμένα στίκερ.

Η αλλαγή προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ανδρικού πληθυσμού που ακολουθεί τη νεαρή, οι οποίοι εξέφρασαν τη θλίψη τους για την απώλεια της φωτογραφίας. Φίλοι της κοπέλας έσπευσαν να την παρηγορήσουν και να εκφράσουν την υποστήριξη τους με δικά τους λυπημένα στίκερ, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να της δώσουν κουράγιο με μηνύματα όπως «t kalokairi dn teleionei pote!!!11!».

Βαρύ άλλωστε ήταν και το κλίμα στο instagram όπου η νεαρή ανέβασε αργά χθες βράδυ την τελευταία της καλοκαιρινή σέλφι για τη φετινή χρονιά, στην οποία εμφανίζεται με μπραζίλιαν να κάνει μουτράκια και να ζωγραφίζει μία λυπημένη φατσούλα στην άμμο, απεικονίζοντας έτσι με τον πιο γλαφυρό τρόπο τις δύσκολες ώρες που βιώνει.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: