ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Πατέρας άφησε κληρονομιά στα παιδιά του τερματισμένες όλες τις πίστες του Κάντι Κρας

0

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Πατέρας άφησε κληρονομιά στα παιδιά του τερματισμένες όλες τις πίστες του Κάντι Κρας
Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας πατέρας δύο ενήλικων παιδιών που έφυγε από τη ζωή, άφησε στα παιδιά του το τάμπλετ στο οποίο είχε τερματίσει όλες τις πίστες του Κάντι Κρας.

Στη διαθήκη του ο υπερήλικας πατέρας άφησε τους κωδικούς του για το παιχνίδι στα δύο παιδιά του, με ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Παιδιά μου δεν έχω τίποτα άλλο στον κόσμο να σας αφήσω, πέρα από τον λογαριασμό μου στο Κάντι Κρας όπου έχω τελειώσει όλες τις πίστες. Ελπίζω με αυτό τον τρόπο να σας δώσω κάποιο μικρό εφόδιο για τη ζωή και ειδικά για την πίστα 1399 που μου’βγαλε την ψυχή να την τελειώσω.»

Σύμφωνα με τα παιδιά του, ο πατέρας τους τα τελευταία δύο χρόνια είχε κλειστεί στο σπίτι και σπάνια έβγαινε έξω, ενώ περαστικοί ανέφεραν ότι συχνά άκουγαν από μέσα μια βαριά φωνή να λέει «DELICIOUS».

«Δυστυχώς η καταπόνηση ήταν μεγάλη απ’ότι φαίνεται ο οργανισμός του δεν άντεξε. Τον τελευταίο καιρό είχε πάθει και ζάχαρο από τα σοκολατάκια. Με αυτές τις πίστες όμως μας άφησε το πολυτιμότερο δώρο» λένε συγκινημένα τα παιδιά του.

«Μπορεί ο ίδιος να μην είναι πια στη ζωή, αλλά θα τον θυμόμαστε από τις δεκάδες ζωές που μας άφησε στο αγαπημένο του παιχνίδι για να μπορέσουμε να παίξουμε εμείς.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε