Κούκλα του σεξ που γκρινιάζει και έχει πονοκέφαλο κατασκεύασαν επιστήμονες

0

Koykla tou seks pou gkriniazei kai exei ponokefalo kataskeyasan episthmones

Ολοένα και πιο κοντά στην προσομοίωση της πραγματικότητας πλησιάζει η βιομηχανία του σεξ, μετά την κατασκευή στις ΗΠΑ της πρώτης ερωτικής κούκλας που γκρινιάζει και παθαίνει πονοκεφάλους.

Όπως λέει ο Ben Dover, ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες που παράγουν τέτοιες κούκλες στο Φάκινγκχαμ της Αλαμπάμα, η κατασκευή της κούκλας είναι αποτέλεσμα της ολοένα μεγαλύτερης αληθοφάνειας που ζητούν οι πελάτες.

«Οι πελάτες μας ζητάνε οι κούκλες μας να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε μια αληθινή γυναίκα. Έτσι η επιστημονική μας ομάδα έφτιαξε τη Σούζι, την πρώτη κούκλα που θα μπορεί να γκρινιάζει και να έχει πονοκέφαλο.»

Όπως αναφέρει, η κούκλα θα μπορεί να αρνείται το σεξ με την πρόφαση ότι έχει πονοκέφαλο, ενώ αν μείνει πολλές ώρες μόνη της θα ρωτάει τον ιδιοκτήτη της με ποιον γυρνούσε πάλι, αν κατέβασε τα σκουπίδια και πότε θα φτιάξει το καζανάκι που τρέχει εδώ και τρεις μήνες.

Ωστόσο, και οι γυναίκες φαίνεται πως δεν θα μείνουν παραπονεμένες, καθώς η εταιρεία θα εξοπλίσει και τις ανδρικές κούκλες της με παρόμοιες δυνατότητες. Συγκεκριμένα, θα έχουν τη δυνατότητα να αρνούνται το σεξ αν εκείνη τη στιγμή παίζει η αγαπημένη τους ομάδα ή με την πρόφαση ότι έχουν κανονίσει έξοδο με φίλους ή ότι είναι στρεσαρισμένοι από τη δουλειά.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: