Στίβεν Χόκινγκ: «Ειλικρινά δεν ξέρω που πάνε τα καπάκια από τα τάπερ»

0

Στίβεν Χόκινγκ: "Ειλικρινά δεν ξέρω που πάνε τα καπάκια από τα τάπερ"

Ανήμπορος να εξηγήσει πού πάνε τα καπάκια από τα τάπερ όταν χάνονται είναι ο Βρετανός επιστήμονας Στίβεν Χόκινγκ, όπως δήλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ποιο θεωρεί το μεγαλύτερο μυστήριο του σύμπαντος, ο διεθνούς φήμης αστροφυσικός δήλωσε ότι η χωρίς αμφιβολία η εξαφάνιση των καπακιών των τάπερ είναι ίσως το πιο δύσκολο και το πιο απίθανο να απαντηθεί ποτέ.

«Είναι ένα από τα ερωτήματα που ίσως να μην μπορέσουμε να απαντήσουμε ποτέ, όπως επίσης το πώς χάνονται οι μονές κάλτσες και ποιος είναι ο σωστός τρόπος να βάζεις τα σκεύη στο πλυντήριο των πιάτων» είπε χαρακτηριστικά ο Βρετανός κοσμολόγος.

«Τη μία στιγμή είναι εδώ, την άλλη δεν είναι. Πού πάνε; Κανείς δεν ξέρει» λέει ο Χόκινγκ, ο οποίος προσθέτει ότι μία πιθανή θεωρία είναι ότι τα στρογγυλά καπάκια είναι στην πραγματικότητα μικρά διαστημόπλοια τα οποία κάποια στιγμή αποφασίζουν να επιστρέψουν στον πλανήτη προέλευσης τους.

Οι δηλώσεις του Βρετανού επιστήμονα, γνωστού για το βιβλίο του «Μια Σύντομη Ιστορία του Χρόνου» όπου εξηγεί την προέλευση του σύμπαντος, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν δυσάρεστη είδηση για τις Ελληνίδες νοικοκυρές, οι οποίες παλεύουν με τη μάστιγα αυτή από τότε που εφευρέθηκε το πρώτο πήλινο τάπερ, τον 6ο αιώνα π.Χ, το καπάκι του οποίου χάθηκε λίγο αργότερα κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες και δεν ξαναβρέθηκε ποτέ.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: