Το μυστικό για μια πετυχημένη δίαιτα είναι να μην τρως τον άμπακο, επιβεβαιώνουν επιστήμονες

0

Το μυστικό για μια πετυχημένη δίαιτα είναι να μην τρως τον άμπακο, επιβεβαιώνουν επιστήμονες

Τη σχέση μεταξύ του να μην τρως τον άμπακο και την επιτυχία μιας δίαιτας φαίνεται να επιβεβαιώνει η επιστήμη, μετά τις νέες αποκαλύψεις ερευνητικής ομάδας της Βρετανίας.

Η πολυτετής έρευνα του πανεπιστημίου του Eatingham της Αγγλίας φαίνεται να επιβεβαιώνει τις υποψίες των επιστημόνων, συνδέοντας την έλλειψη προόδου σε άτομα που δηλώνουν ότι κάνουν δίαιτα αλλά στην πραγματικότητα τρώνε τον άμπακο, τον περίδρομο, το καταπέτασμα και τον αγλέορα.

«Διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μεγάλη σχέση μεταξύ του να τρως τον άμπακο και να μην πετυχαίνει η δίαιτα» λέει η Βρετανίδα επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας Dr. Suzy Tross.

«Σε εννιά από τους δέκα ανθρώπους που εξετάσαμε, το μπούκωμα, το χλαπάκιασμα και το ντερλίκωμα μας έδειξε ότι δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο δέκατος ήταν από εκείνους που τρώνε ό,τι θέλουν χωρίς να παχαίνουν. Κανείς δεν τον συμπαθούσε αυτόν» προσθέτει.

Σύμφωνα με την έρευνα το να πίνεις κοκακόλα λάιτ μετά από τέσσερα πιτόγυρα επίσης δεν βοηθάει σε τίποτα, όπως επίσης το να φας τρεις πίτσες γιατί θα ξεκινήσεις δίαιτα από Δευτέρα ή να πιστεύεις ότι είναι γυμναστική να πηγαίνεις τρέχοντας στο σουβλατζίδικο.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: