Αιφνιδιασμένοι για ακόμα μια φορά οι Έλληνες από το σπάνιο φυσικό φαινόμενο που ονομάζεται βροχή

0
Κατάπληκτος Έλληνας προσπαθεί να κατανοήσει γιατί πέφτει νερό απ τον ουρανό

Κατάπληκτος Έλληνας προσπαθεί να κατανοήσει γιατί πέφτει νερό απ τον ουρανό

Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες Έλληνες εξαιτίας ενός σπάνιου φυσικού φαινομένου που πλήττει από χθες τη χώρα. Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, το μυστήριο αυτό φαινόμενο κατά το οποίο σταγόνες νερού πέφτουν με ανεξήγητο τρόπο από τον ουρανό, ονομάζεται «βροχή» και είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο στη χώρα μας, καθώς συμβαίνει μόλις 112 μέρες το χρόνο.

Η εμφάνιση του φαινομένου έσπειρε αμέσως τον τρόμο στους κατοίκους της χώρας, οι οποίοι κατά χιλιάδες αποφάσισαν να παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους έως ότου παρέλθει ή τους τελειώσουν τα αποθέματα νεσκαφέ.

Σε έκτακτο τηλεοπτικό του διάγγελμα, ο πρωθυπουργός έσπευσε να καθησυχάσει τους πολίτες δηλώνοντας ότι «το πρωτοφανές αυτό συμβάν δεν θα κάμψει την προσπάθεια μας για ακόμα καλύτερο καιρό», ενώ ανακοίνωσε μείωση του ΦΠΑ στις ομπρέλες.

Από την πλευρά του, το ΚΚΕ κατήγγειλε τη βροχή ως συνομωσία της παγκόσμιας ομπρελοβιομηχανίας ενώ τα υπόλοιπα κόμματα κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι πρόκειται για κρυφή απαίτηση των δανειστών με στόχο την επιβολή βορειοευρωπαϊκού καιρού στη χώρα μας.

Εν τω μεταξύ, έντρομοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων σε μία προσπάθεια να απαθανατίσουν το σπάνιο αυτό φαινόμενο, ανάρτησαν χιλιάδες φωτογραφίες της λεγόμενης βροχής, σε πολλές περιπτώσεις ξεχνώντας από τον πανικό τους να χρησιμοποιήσουν τα κατάλληλα φίλτρα.

Άμεση, τέλος, ήταν και η κινητοποίηση των ρομαντικών συμπολιτών μας, οι οποίοι με την εμφάνιση του φαινομένου έσπευσαν να σταθούν δίπλα σε παράθυρο με μελαγχολικό βλέμμα.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: