Απόλυτα ενημερωμένος για τη γυναικεία μόδα του 2013 είναι άντρας που περίμενε την κοπέλα του σε ιατρείο

0
Όπως δήλωσε ο άντρας, η παραμονή του στο ιατρείο ήταν μια εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή

Όπως δήλωσε ο άντρας, η παραμονή του στο ιατρείο ήταν μια εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή

Απόλυτα κατατοπισμένος σχετικά με τις τάσεις και τις εξελίξεις στη γυναικεία μόδα του 2013 είναι άντρας που συνόδεψε την σύντροφο του στον γυναικολόγο, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής του είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί σφαιρικά από τα διαθέσιμα περιοδικά του χώρου αναμονής του ιατρείου.

«Πριν από μερικές μέρες η κοπέλα μου μου ζήτησε να την πάω στο ραντεβού της στον γυναικολόγο. Παρά τον αρχικό μου φόβο, την πήγα. Όταν μπήκαμε στο χώρο αναμονής χαιρετίσαμε έναν-έναν όσους βρίσκονταν εκεί και καθίσαμε. Τότε συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το κινητό μου στο αυτοκίνητο» διηγείται.

«Αρχικά πανικοβλήθηκα», μας είπε. «Όταν μπήκε για το ραντεβού της ένιωσα μόνος και πολύ ευάλωτος. Κοίταξα γύρω μου και πήρα ένα περιοδικό  για να ξεπεράσω την ταραχή μου.»

Όπως λέει ο ίδιος πρόκειται για μια στιγμή που του άλλαξε τη ζωή: «Πρόκειται για μια στιγμή που μου άλλαξε τη ζωή. Ξαφνικά ένας υπέροχος κόσμος μόδας ανοίχτηκε μπροστά μου. Όσο περισσότερο διάβαζα τόσο περισσότερο ήθελα να μάθω.»

«Και πόσα έμαθα» συνέχισε. «Για παράδειγμα, ξέρατε ότι το 2013 επέστρεψαν δυναμικά τα ρετρό μεσάτα φορέματα και ότι φορέθηκαν πολύ οι ναυτικές ρίγες; Ή ότι κυριάρχησαν οι τόνοι του ροζ στο μακιγιάζ και οι μεταλλικές αποχρώσεις στις βραδινές εμφανίσεις; Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι το παράκαναν με το σκωτσέζικο καρό και τα λαχούρια, τα φόρεσε και η κουτσή Μαρία. Για να μη μιλήσω για τα φλουό και τις μπότες μέχρι το μηρό που είναι καλύτερα να τα ξεχάσουμε.»

Μάλιστα η εμπειρία τον έφερε, όπως λέει, και πιο κοντά στην κοπέλα του. «Να φανταστείτε, το ίδιο βράδυ βάλαμε το «Notebook» στο DVD και καθίσαμε να το δούμε με τα μπουρνούζια μας τρώγοντας παγωτό. Μετά παίξαμε και μαξιλαροπόλεμο. Ήταν τέλεια.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: