Αποθεώθηκε άνδρας που έβαλε στικάκι USB με την πρώτη προσπάθεια

0

Αποθεώθηκε άνδρας που κατάφερε να βάλει στικάκι usb με την πρώτη προσπάθεια

Την αποθέωση από τους συναδέλφους του γνώρισε ένας 27χρονος από την Αττική όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφερε να βάλει στον υπολογιστή του ένα στικάκι USB με την πρώτη προσπάθεια.

Όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο γραφείο όπου εργάζεται ο νεαρός στην Αθήνα, ενώ φέρεται να έχει επιβεβαιωθεί από τους συναδέλφους του και τον διευθυντή της εταιρείας.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι, πράγματι, το στικάκι μπήκε με την πρώτη προσπάθεια» δήλωσε ο διευθυντής σε δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία της εταιρείας.

Όπως είπε ο νεαρός, αρχικά τίποτα δεν έδειχνε ότι η μέρα θα ήταν διαφορετική. «Έβγαλα το στικάκι από το συρτάρι για να περάσω κάποια αρχεία από το λάπτοπ, περιμένοντας ότι θα χρειαστούν δύο, τρεις ή τέσσερις φορές για να μπει, όπως γίνεται συνήθως. Όταν μπήκε με την πρώτη, αρχικά δεν μπορούσα να το πιστέψω.»

Ο νεαρός έδειξε το στικάκι στους συναδέλφους του, οι οποίοι μαζεύτηκαν γύρω από το λαπτοπ για να το δουν με τα μάτια τους.

«Ακουγόταν μία ουράνια μουσική και ορκίζομαι ότι είδα ένα αιθέριο φως να περιβάλλει το στικάκι. Κάποιοι συνάδελφοι που δεν έχουν καταφέρει ποτέ να βάλουν σωστά το στικάκι έκλαιγαν. Γυναίκες συνάδελφοι με κοίταζαν ξαφνικά με λάγνο βλέμμα. Οι υπόλοιποι ζητωκραύγαζαν και με σήκωσαν στα χέρια. Δεν ξέρω αν θα ξαναζήσω τέτοια στιγμή στην καριέρα μου.»

Για το συμβάν έχει ήδη ενημερωθεί η οικογένεια του νεαρού, η οποία δήλωσε ότι έχει ετοιμάσει γλέντι και τον περιμένει πώς και πώς να γυρίσει από το γραφείο να τους διηγηθεί με κάθε λεπτομέρεια το περιστατικό. «Ήξερα ότι αυτό το παιδί θα μεγαλουργήσει» φέρεται να δήλωσε δακρυσμένη η μητέρα του «αλλά τέτοια χαρά που μας φύλαγε ο θεός δεν την περιμέναμε.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: