Αθηναίος αναρωτιέται τι είναι αυτή η πύρινη μπάλα που εμφανίστηκε στον ουρανό

0

Αθηναίος αναρωτιέται τι είναι αυτή η πύρινη μπάλα που εμφανίστηκε στον ουρανό

Κατάπληκτοι έμειναν σήμερα χιλιάδες Αθηναίοι απο την εμφάνιση μιας μυστηριώδους κίτρινης σφαίρας στον ουρανό της πρωτεύουσας, εκεί που μέχρι πρότινος βρίσκονταν μαύρα σύννεφα.

Παραζαλισμένοι από το φως που εξέπεμπε αυτή η πύρινη μπάλα, χιλιάδες κάτοικοι της πρωτεύουσας βγήκαν από τα σπίτια τους και τους χώρους εργασίας τους και περπατούσαν φοβισμένοι κοιτάζοντας τον ουρανό, σταματώντας για να ρωτήσουν τους συμπολίτες τους αν γνώριζαν τι είναι αυτό το άγνωστο ουράνιο σώμα που ζέσταινε και ταυτόχρονα φώτιζε την πόλη γύρω τους.

Την απάντηση έδωσαν κάποιοι παλαιότεροι, οι οποίοι είπαν πώς πρόκειται για τον λεγόμενο «ήλιο», ένα άστρο που βρίσκεται στο κέντρο του πλανητικού μας συστήματος.

Οι δηλώσεις των γηραιότερων προκάλεσαν δέος και επιφωνήματα θαυμασμού όπως ‘ααααα’ και ‘ωωωω’ και σε κάποιες περιπτώσεις ‘ιιιιιι’ σε όσους τους άκουγαν.

«Είχα ακούσει να μιλάνε γι’αυτόν τον ‘ήλιο’ αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι θα τον δω», είπε συγκινημένος ένας Αθηναίος, δείχνοντας στο παιδί του την κίτρινη σφαίρα ενώ ταυτόχρονα έσφιγγε τη γυναίκα του με δάκρυα στα μάτια.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: