Εντυπωσιασμένοι οι γείτονες ενός άνδρα που έφτιαξε χιονάνθρωπο στο καπό του αυτοκινήτου του

0
«Όταν το είδαμε πραγματικά μείναμε άφωνοι, δεν είχαμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο» δήλωσαν γείτονες

«Όταν το είδαμε πραγματικά μείναμε άφωνοι, δεν είχαμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο» δήλωσαν

Ενθουσιασμένοι με τις γλυπτικές ικανότητες ενός γείτονα τους δηλώνουν οι κάτοικοι περιοχής της Αττικής, οι οποίοι είδαν τον άνδρα να επιστρέφει αργά χθες από ημερήσια εκδρομή με έναν χιονάνθρωπο πάνω στο καπό του αυτοκινήτου του.

«Όταν το είδαμε πραγματικά μείναμε άφωνοι, δεν είχαμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο» δήλωσαν γείτονες που είχαν την τύχη να δουν το μοναδικό αυτό θέαμα. «Όταν εμφανίστηκε το αυτοκίνητο με τον χιονάνθρωπο πάνω στο καπό, αμέσως κατεβήκαμε κάτω για να θαυμάσουμε την δεξιοτεχνία της κατασκευής.»

«Είναι ξεκάθαρο δείγμα του Ντανταϊστικού Κινήματος στη γλυπτική, αλλά και με σαφείς επιρροές από την αρχαία Κυκλαδική τεχνοτροπία» πρόσθεσαν.

Όπως αναφέρουν, ο χιονάνθρωπος, αν και είχε αρχίσει να γέρνει, βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση ενώ κάποιοι σχολίασαν με θαυμασμό το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, φορώντας του σκούφο και κασκόλ.

«Χωρίς αυτές τις μικρές πινελιές, θα μπορούσες να το περάσεις για μια άμορφη μάζα από χιόνι. Βάζοντας όμως τον σκούφο και το κασκόλ, το μετέτρεψε σε έργο τέχνης. Είναι προφανές ότι πρόκειται για άνθρωπο με καλλιτεχνική φύση και μεγάλη φαντασία» δήλωσε ένας γείτονας.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε