Διακόσια χιλιόμετρα διένυσε υπάλληλος που κάθισε με φόρα στην καρέκλα του γραφείου του

0

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας υπάλληλος πολυεθνικής εταιρείας στην Αθήνα όταν από απροσεξία του κάθισε με φόρα στην κυλιόμενη καρέκλα του γραφείου του, με αποτέλεσμα να διανύσει 200 ολόκληρα χιλιόμετρα και να καταλήξει στην Πάτρα.

Ο Γιάννης Κ., ταραγμένος ακόμα από το συμβάν, μας διηγήθηκε την ιστορία του τηλεφωνικά από την Αχαϊκή πρωτεύουσα: «Ήταν μια συνηθισμένη μέρα. Πλησίασα το γραφείο με τον καφέ και το κρουασάν μου, έτοιμος να ξεκινήσω δουλειά. Όμως για κακή μου τύχη δεν πρόσεξα ότι η καθαρίστρια είχε βγάλει το αντιολισθητικό πατάκι από κάτω απ την καρέκλα μου» μας διηγείται.

«Όταν κάθισα με φόρα στην καρέκλα αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Άρχισε να επιταχύνει και σε λίγα δευτερόλεπτα βρέθηκα έξω από την εταιρεία στη λεωφόρο Κηφισίας» συνέχισε.

Όπως μας είπε, η καρέκλα συνέχισε την τρελή πορεία της και πολύ σύντομα, μέσω της Αττικής Οδού, βγήκε στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών όπου συνέχισε με αμείωτη ταχύτητα.

«Προσπερνούσα νταλίκες, αυτοκίνητα χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα. Στα διόδια έσπασα τη μπάρα, αλλά δε μειώθηκε ούτε λίγο η ταχύτητα μου» είπε. «Κάποια στιγμή αφού πέρασα τον Ισθμό πείνασα και ευτυχώς είδα ότι κρατούσα ακόμα τον καφέ και το κρουασάν» πρόσθεσε.

Η περιπέτεια του νεαρού ωστόσο είχε αίσιο τέλος, όταν σε μια μεγάλη ανηφόρα έξω απ την Πάτρα η καρέκλα άρχισε να επιβραδύνει και ο νεαρός μπόρεσε να πηδήξει και να σωθεί. «Είχα άγιο» μας λέει. «Ευτυχώς η καρέκλα ήταν εργονομική και δεν ταλαιπωρήθηκα, αλλά δε θέλω να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν είχα μια απ’αυτές τις απλές, χωρίς μπράτσα» κατέληξε.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: