Δικαστικός επιμελητής επιτέθηκε σε σφαίρα του Στέφανου Χίου

0

Δικαστικός επιμελητής επιτέθηκε σε σφαίρα του Στέφανου Χίου

Κύμα συμπάθειας για τον φτωχό αλλά τίμιο εκδότη Στέφανο Χίο έχει κατακλύσει τη χώρα, μετά την είδηση ότι ανθέλληνας δικαστικός επιμελητής προσπάθησε να επιτεθεί σε σφαίρα του δημοσιογράφου.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει όσους γνωρίζουν τον αγαπητό και φιλήσυχο εκδότη, ο οποίος είναι γνωστός για τον πράο και μειλίχιο χαρακτήρα του. «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Ήταν ήσυχος άνθρωπος. Αν εξαιρέσεις τις δηλώσεις του, τα άρθρα του, τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και τις καταδίκες του στα δικαστήρια, δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή» δήλωσαν γείτονες που άκουσαν την είδηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικαστικός επιμελητής κινήθηκε απειλητικά εναντίον σφαίρας που βρισκόταν σε όπλο που διατηρούσε ο εκδότης για την προστασία του από την αριστερή, ανθελληνική και ομοφυλοφιλική λαίλαπα που πολιορκεί την πατρίδα μας, με αποτέλεσμα αυτή να πεταχτεί μακριά ώστε να μην τον τραυματίσει.

Στη συνέχεια ο εκδότης απομακρύνθηκε θαρραλέα από τα γραφεία της εφημερίδας και βρίσκεται μέχρι στιγμής σε άγνωστη τοποθεσία, προφανώς για να μην διαταράξει περαιτέρω το Πάσχα των Ελλήνων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Χίος, η εφημερίδα του οποίου θεωρείται από τις πιο απορροφητικές της χώρας, εδώ και χρόνια υπερασπίζεται μόνος του τη χώρα από την ποιοτική δημοσιογραφία, με μόνο όπλο την αλήθεια και, όπως φαίνεται, ένα όπλο.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: