Εξαρθρώθηκε σπείρα που τοποθετούσε στραβές ρόδες σε καρότσια σούπερ μάρκετ

0
Η δράση της συμμορίας έχει προκαλέσει δεκάδες ατυχήματα στα σούπερ μάρκετ της χώρας

Η δράση της συμμορίας έχει προκαλέσει δεκάδες ατυχήματα στα σούπερ μάρκετ της χώρας

Στην εξάρθρωση σπείρας που αφαιρούσε ρόδες από καρότσια σούπερ μάρκετ και τις αντικαθιστούσε με ελλατωματικές προχώρησαν σήμερα άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού και ενός 40χρονου Έλληνα που αντικαθιστούσαν ρόδες καροτσιών με χαλασμένες προχώρησε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης.

Μετά από ανώνυμη πληροφορία, αστυνομικοί εισέβαλλαν το πρωί σε αποθήκη στην περιοχή του Μεταξουργείου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν πάνω από 10.000 ρόδες που είχαν αφαιρεθεί από καρότσια σούπερ μάρκετ σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σπείρα αφαιρούσε μία ρόδα από κάθε καρότσι και τις αντικαθιστούσε με χαλασμένη ώστε να μην γίνεται αντιληπτή η δράση της. Στη συνέχεια διοχέτευε τις καλές ρόδες στην παράνομη αγορά ποδηλάτου, όπου μετατρέπονταν σε βοηθητικές για παιδικά ποδήλατα.

Η δράση της σπείρας που επί μήνες αποτελούσε «πονοκέφαλο» για την αστυνομία είναι υπεύθυνη για την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών, αφού οι περισσότεροι πελάτες σούπερ μάρκετ δεν ήταν σε θέση να κινηθούν σε ευθεία γραμμή, με αποτέλεσμα να προκαλούνται ατυχήματα και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και τραυματισμοί.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: